Backendutvecklare Java till Autocom, Trollhättan

Backendutvecklare Java till Autocom, Trollhättan

 

Vill du jobba i ett högteknologiskt produktbolag? Här finns möjlighet att använda många tekniker och att utvecklas. Vi kan erbjuda en flexibel arbetsplats med bra balans mellan jobb och fritid. Vi söker nu fler

Backendutvecklare - Java

Till Autocom i Trollhättan


Om rollen
Autocom befinner sig i en expansiv fas där vi nu söker en utvecklare som vill vara med och forma framtidens tjänster inom fordonsdiagnostik. Du kommer vara en del av ett självgående team som tillsammans designar, bygger och distribuerar nya molntjänster. Då fokus ligger på nyutveckling kommer du ha stor möjlighet att påverka såväl övergripande arkitektur som teknikval på detaljnivå.

Vem är du?
På Autocom värdesätter vi individer som på ett prestigelöst och nyfiket sätt vill utveckla och utvecklas med oss. Utöver detta ser vi även att du har erfarenhet av:

 • Backendutveckling (minst 3 år)
 • Utveckling i Java / Kotlin
 • Spring boot
 • Att bygga molntjänster som exponeras via REST
 • Automatiserade tester och code reviews
Vi tror även att du är initiativtagande och vill vara med och bidra till teamets framgång. Det är meriterande om du har erfarenhet av något av följande:
 • CI / CD
 • AWS Serverless
 • Docker
 • Terraform / Infrastructure as Code
 • Grafana / Loki / Prometheus
 • NATS / annat meddelandesystem

 
"Mixen av kompetenser och personligheter i våra olika team leder till en bra helhet och arbetsmiljö. Jag upplever att vi har en trevlig stämning och ett lättsamt sätt.  Vi jobbar i agila utvecklingsprojekt, både stora och små. Det är ett fritt arbete men även fokus på samarbete, man lämnas inte ensam. Jag tycker det är lätt att trivas här."

- Magnus Wik, Platform Department Manager

Just nu satsar vi extra på utvecklingsavdelningen och söker totalt fyra nya medarbetare med olika kompetenser. Vi söker backendutvecklare inom Go, Java och C# samt en applikationsutvecklare inom C#.

På vår karriärsida kan du se alla våra lediga jobb och läsa mer om hur det är att arbeta som utvecklare på Autocom: https://career.masterhelp.se/autocom/it

 

Vi erbjuder ett utvecklande arbete på ett teknikfokuserat företag där du har möjlighet att jobba med många olika projekt och tekniker. Vi har pensionsavsättningar enligt kollektivavtal, marknadsmässiga löner och interna utbildningar som gör att du kan utvecklas i din roll. Vi har flextid, friskvårdsbidrag och möjlighet att träna på arbetstid 1 timme/vecka. Vi erbjuder även möjlighet till distansarbete två dagar i veckan.

Ansökan
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via ansökningsknappen. 
Urval sker löpande, så ansök redan idag! 

Kontakt
Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? 
Ring gärna och tala med en av våra Teamledare.

Martin Lindblom, Teamledare - Online Diagnostic Services, telefon 0735-20 32 92.
Johan Forsell, Teamledare - Core Services, telefon 0763-09 33 54.
Petra Borg, Unionen, telefon 0520-49 91 17.

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

Här kan du se filmen "Livet som utvecklare hos Autocom"  https://vimeo.com/365706178/91198489e7

AUTOCOM är ett högteknologiskt företag som utvecklar, producerar och marknadsför avancerad felsökningsutrustning för fordonselektronik. Vårt varumärke och produktkoncept är idag väletablerat på den europeiska marknaden och återfinns även hos större aktörer inom fordonseftermarknad. AUTOCOM har idag 100 anställda och en god kontinuerlig tillväxt både på den ekonomiska sidan och på personalsidan.  

AUTOCOM ingår sedan hösten 2002 i den världsomspännande Würth-koncernen med mer än 80 000 anställda world-wide. Mer information om AUTOCOM hittar du på www.autocom.se

Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Back-end utvecklare, Front-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.intenso.se/sv
Sista ansökningsdag 6 aug 2022 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.