.NET utvecklare till Autocom, Trollhättan

.NET utvecklare till Autocom, Trollhättan

Vill du jobba i ett högteknologiskt produktbolag? Här finns möjlighet att använda många tekniker och att utvecklas. Vi kan erbjuda en flexibel arbetsplats med bra balans mellan jobb och fritid. Vi söker nu fler

.NET utvecklare

Till Autocom i Trollhättan

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta det mesta som finns att hitta inom systemutveckling, och du är med i alla dess faser, från kontakt med beställare (oftast interna, men ibland även externa) till leverans av färdigt system och produkt. Arbetet är omväxlande och rör sig kring allt mellan hårdvarunära programmering till frontendutveckling.

Du kommer få möjligheten att arbeta inom olika teknologier och projekt. Vår mjukvaruavdelning består av 40 teknikintresserade utvecklare fördelade på sex team:
 • Core Development Tools utvecklar interna utvecklingsverktyg som används under diagnosutvecklingen
 • Core Diagnostic Software utvecklar diagnosmjukvaran som är gemensam för våra olika produkter
 • Core Services utvecklar tjänster som är gemensamma för olika produkter och interna verktyg
 • Hardware Team utvecklar mekanik, elektronik och embedded-mjukvara
 • Application Team utvecklar applikationslagren och våra olika produkter
 • Online Diagnostic Services utvecklar våra webbtjänst- och telematiklösningar


"Jag tycker att Autocom är en bra arbetsgivare med fokus på balans och välmående, samt har en unik intern, prestigelös stämning mellan alla anställda. Vi har en mycket god stämning i teamet med en härlig jargong, där det är högt i tak och ett gott samarbete."

Helena Kling, Teamledare - Core Development Tools

"Jag får utmaningar hela tiden och det är ett brett och omväxlande arbete, det blir inte så enformigt. Jag har turen att ha hittat en teknikfokuserad arbetsplats på hemmaplan där jag också utmanas och utvecklas - det gör att jag trivs

- Magnus Wik, Platform Department Manager

Läs mer om hur det är att arbeta på Autocom: https://career.masterhelp.se/autocom/it

Dina färdigheter

Vi söker dig som är en ansvarsfull och driven kunskapsspridare som har fokus på teamets gemensamma prestation. Du har god förståelse av agila processer, gillar att hela tiden lära dig nya saker och brinner för programmering och systemutveckling! Då de flesta av våra kunder finns runt om i Europa förutsätter vi att du behärskar engelska i tal och skrift.

Vår teknikplattform är bred och just nu söker vi dig med ca. fem års erfarenhet samt kunskap inom flera av följande områden:
 • C# / Javascript / CSS
 • .Net / .Net Core / Angular
 • SQL-databaser, design och integration
 • Webbutveckling, frontend/backend/fullstack
 • Amazon Web Services, devOps och integration
 • Systemdesign och arkitektur
 • Continuous Integration / Delivery
 • Docker och containerisering
 • Terraform
 • Git
Vi erbjuder ett utvecklande arbete på ett teknikfokuserat företag där du har möjlighet att jobba med många olika projekt och tekniker. Vi har pensionsavsättningar enligt kollektivavtal, marknadsmässiga löner och interna utbildningar som gör att du kan utvecklas i din roll. Vi har flextid, friskvårdsbidrag och möjlighet att träna på arbetstid 1 timme/vecka.

Ansökan

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via ansökningsknappen.

Urval sker löpande, så ansök redan idag!

Kontakt

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss?

Ring gärna och tala med en av våra Teamledare.

Johan Forsell, Teamledare - Core Services, telefon 0763-09 33 54.

Helena Kling, Teamledare - Core Development Tools, telefon 0722-22 56 46

Petra Borg, Unionen, telefon 0520-49 91 17.

Välkommen med din ansökan!

Här kan du se filmen "Livet som utvecklare hos Autocom" https://vimeo.com/365706178/91198489e7

AUTOCOM är ett högteknologiskt företag som utvecklar, producerar och marknadsför avancerad felsökningsutrustning för fordonselektronik. Vårt varumärke och produktkoncept är idag väletablerat på den europeiska marknaden och återfinns även hos större aktörer inom fordonseftermarknad. AUTOCOM har idag över 90 anställda och en god kontinuerlig tillväxt både på den ekonomiska sidan och på personalsidan.

AUTOCOM ingår sedan hösten 2002 i den världsomspännande Würth-koncernen med mer än 70 000 anställda world-wide. Mer information om AUTOCOM hittar du på www.autocom.se
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 10 juni 2021 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.