Servicetekniker med spetskompetens till Assemblin Ventilation Trollhättan

Servicetekniker med spetskompetens till Assemblin Ventilation Trollhättan

Servicetekniker med kompetens inom styr och regler? Det är dig vi söker!
Efterfrågan på Assemblin Ventilations tjänster ökar och vi söker nu erfarna och duktiga tekniker som vill ansluta till filialen i Trollhättan. Som servicetekniker på Assemblin Ventilation kommer du att jobba med olika typer av servicearbeten. För den här specifika tjänsten behöver vi någon som är expert inom styr- och reglerteknik. Du planerar dina serviceuppdrag själv och rapporterar till serviceledaren. Arbetet är till stor del självständigt men du kommer ha tät kontakt med dina kollegor. På Assemblin jobbar vi hårt men vi tycker att det är minst lika viktigt att trivas bra med prestigelösa kollegor och förhoppningsvis ha lite kul mellan varven.

Din bakgrund
Vi söker dig som har minst 3 års dokumenterad erfarenhet av att jobba som servicetekniker inom ventilation med inriktning mot styr och regler. I rollen som servicetekniker är du i många fall den som representerar Assemblin ute hos våra kunder, därför tror vi att du är en person som har ett professionellt och genuint förhållningssätt. Du tycker om att vara ansiktet utåt och trivs bra med att bemöta andra människor.

Goda kunskaper i svenska språket och B-körkort är ett krav.

Vår framgång är bara luft
Varje uppdrag är unikt och varje lösning är unik, vi är organiserade så att vi är med hela vägen - från konstruktion till service och underhåll. Varje projekt är summan av tusentals detaljer som måste koordineras och byggas ihop till en helhet, det gör vi genom att anställa medarbetare med rätt kompetens och rätt inställning. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt. På Assemblin är vi stolta över det vi gör och inte minst över de personer som ser till att få det gjort.

Ansökan och kontaktperson
Nu tycker vi att det är hög tid för dig att faktiskt söka den här tjänsten, vi ser verkligen fram mot att få läsa just din ansökan. Välkommen att registrera din ansökan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta servicechef Markos Johansson på 010-202 83 63.

Vi undanber oss vänligen men bestämt samtal och mejl från företag som säljer rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Markos Johansson
Telefon 010-202 83 63
Område Trollhättan
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (14 dagar kvar)