Ledande montör och servicetekniker till Trollhättan

Ledande montör och servicetekniker till Trollhättan

Ny luft under vingarna?
Vi behöver utöka vår filial i Trollhättan med fler engagerade medarbetare. Vi söker både ledande montörer och flera servicetekniker.

Din bakgrund
Vi letar efter dig som har jobbat som ledande montör eller servicetekniker inom ventilation några år. Du är självgående och tar ansvar för vad som behöver göras och hur vi kan förbättra vår produktion, vi söker dig som är noggrann och som gillar att jobba tillsammans med andra men som också kan göra mindre jobb själv.

Goda kunskaper i svenska språket och B-körkort är ett krav.

Att jobba på Assemblin
Assemblin är ett av Sveriges största installationsföretag. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget.

Ansökan och kontaktperson
Är detta din nästa utmaning? Välkommen att registrera din ansökan via länken nedan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta filialchef Jörgen Pärnaste, 010-452 7150, jorgen.parnaste@assemblin.se

Samtal från karriärs- och rekryteringssajter undanbedes!
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Assemblin Ventilation AB
Sista ansökningsdag 30 nov (12 dagar kvar)