Injusterare med kompetens inom OVK till Assemblin Ventilation Trollhättan

Injusterare med kompetens inom OVK till Assemblin Ventilation Trollhättan

Det är viktigt att ta hand om insidan, vill du hjälpa oss med det?
I rollen som injusterare på Assemblin Ventilation i Trollhättan tillhör du vår serviceavdelning och får arbeta både självständigt men även tillsammans med övriga kollegor. På vår arbetsplats är det full fart och vi behöver förstärka vårt lag med ännu fler spelare, hos oss finns goda möjligheter till kompetensutveckling och att utvecklas inom företaget.

Som injusterare hos oss driftsätter du våra aggregat och jobbar på allt från stora sjukhus till skolor och kontorslokaler.

Din bakgrund
För den här tjänsten önskar vi att du ska ha minst 3 års dokumenterad erfarenhet av arbete med injustering och att du ska ha OVK-behörighet. Personen vi söker behöver vara självgående, noggrann och en klippa på att lösa problem. Du har ett stort intresse för tekniska system och vill jobba i ett sammansvetsat gäng där vi hjälper varandra.

Goda kunskaper i svenska och B-körkort är ett krav.

Vår framgång är bara luft
Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vårt arbete karaktäriseras av stora ambitioner, vi vill alltid leverera över förväntan. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är måna om att ha ett öppet arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget. Hos oss på Assemblin är varje uppdrag unikt och därför blir varje lösning unik. Vi är stolta över det vi gör och inte minst de personer som ser till att få det gjort.

Ansökan och kontaktperson
Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på en fartfylld arbetsplats med genuina kollegor? Välkommen att registrera din ansökan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta servicechef Markos Johansson på 010-202 83 63.

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag.
Mer info
Kontaktperson Markos Johansson
Telefon 010-202 83 63
Område Trollhättan
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (6 dagar kvar)