Telemontörer/tekniker sökes till Assemblin El Trollhättan

Telemontörer/tekniker sökes till Assemblin El Trollhättan

Nu vill vi utöka vårt gäng med ny energi och kompetens. Efterfrågan från våra kunder ökar ständigt och vi behöver därför bli fler. Hos oss får du bra stöttning av engagerade projektledare och kollegor med stor erfarenhet, där du kan bolla idéer och problemställningar. Dessutom har vi kul på jobbet och du får en filialchef som bryr sig om sin personal på riktigt.

Vi söker nu telemontörer och tekniker. Arbetet innebär både service och driftsättning av teleanläggningar i Trollhättan med omnejd.

Din bakgrund

Vi ser att du har flera års erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du är trygg och lugn som person och gillar att installera samt är tekniskt intresserad. Du rapporterar till projektledaren. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp med kollegor eller andra yrkesverksamma på en arbetsplats.

Är du den vi söker?

Information och ansökan

Är detta din nästa utmaning? Välkommen med att registrera din ansökan via länken nedan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2021-04-30.

Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta Anders Härling på nummer 010 472 47 55 eller e-post

anders.harling@assemblin.se.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Assemblin El AB
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (20 dagar kvar)