Telemontör sökes till Assemblin El Trollhättan/Uddevalla

Telemontör sökes till Assemblin El Trollhättan/Uddevalla

Telemontör sökes

Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig. Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget.

Assemblin El i Trollhättan/Uddevalla söker en montör med inriktning tele/data/säkerhet. Arbetet innebär installation av system inom tele/data/säkerhet i Trollhättan och Uddevalla med omnejd. Vi har många spännande projekt på gång.

Din bakgrund

Vi ser att du har flera års erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Meriterande är om du har vana av registrering/cad. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du arbetar underordnad projektledaren och skall kunna arbeta såväl självständigt som i grupp med kollegor eller andra yrkesverkssamma på en arbetsplats.

Är du den vi söker?

Information och ansökan

Är detta din nästa utmaning? Välkommen med att registrera din ansökan via länken nedan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2019-12-15.

Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta Anders Härling på nummer 010-472 47 55 eller e-post

anders.harling@assemblin.se.
Mer info
Kontaktperson Anders Härling
Telefon 010-472 47 55
Område Trollhättan
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Övrigt
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Assemblin El AB
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (33 dagar kvar)