Entreprenad- och serviceelektriker till Assemblin El Trollhättan

Entreprenad- och serviceelektriker till Assemblin El Trollhättan

Assemblin expanderar och efterfrågan på våra tjänster ökar och nu behöver vi förstärka laget ytterligare med ett par duktiga elektriker. Vi behöver nu entreprenad- och serviceelektriker på heltid, med placering i Trollhättan. På Assemblin i Trestad jobbar vi med allt inom branschen såsom brandlarm, passage till större ställverk och industriinstallationer. Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget. Vi har flera spännande projekt på gång. Skulle du vilja vara en del av det vinnande laget så tveka inte att söka.

Din bakgrund

Vi ser att du har erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du arbetar självständigt med stöttning från projektledaren.

Vi erbjuder

Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.

Ansökan och kontaktperson

Är detta din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan inkl. CV och personligt brev via länken nedan. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Anders Härling på nummer 010 472 47 55 eller via mail anders.harling@assemblin.se Rekryteringen sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Sista ansökningsdatum är 2022-08-31.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Assemblin El AB
Sista ansökningsdag 29 aug 2022 (17 dagar kvar)