Verkstadsarbetare

Verkstadsarbetare

Har du ett förflutet på verkstadsgolvet och har jobbat med manuell fräsning och svarvning? Gillar du att arbeta självständigt och är flexibel? Vi söker just nu en verkstadsarbetare till en av våra kunder i Trollhättan

Om jobbet
Du kommer att arbeta i verkstaden med mekanisk bearbetning av metallprodukter i en liten maskinpark. Det kan bland annat handla om tillverkning i deras manuella svarv- och fräsmaskiner. Uppdraget startar enligt överenskommelse och arbetstiderna är dagtid. Du är anställd som konsult men för rätt person finns det möjlighet att bli anställd av företaget på sikt.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av verkstadsarbete och då främst av manuell svarvning och fräsning. Du har körkort och tillgång till bil. Vi söker dig som är van vid att arbeta självständigt och trivs med det. Du har ett eget driv och god samarbetsförmåga då du arbetar tillsammans med andra och även kommer i kontakt med kunder. Du är också en positiv och ansvarsfull person.

Om anställningen
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten tillsättas omgående, därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emma Johansson via mail. emma.johansson@adecco.se

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 27 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.