Stenmontör sökes till Petterssons Stenhuggeri i Trollhättan

Stenmontör sökes till Petterssons Stenhuggeri i Trollhättan

Är du händig, organiserad och flexibel med B-körkort som inte drar dig för att kavla upp ärmarna? Då är det dig vi söker!

Om tjänsten
Som stenmontör består arbetet i att montera gravstenar samt utföra servicearbeten på gravstenar.
Arbetsområdet är södra Sverige så resandet till olika kyrkogårdar är en del av arbetet. Man jobbar oftast självständigt men är det tyngre jobb så är man 2 personer som hjälps åt.

I din roll som stenmontör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Montera gravstenar
  • Utföra servicearbeten på gravstenar
Om dig
Vi söker dig som är noggrann och kan visa respekt mot våra kunder och andra som man träffar i jobbet.

Man skall kunna lösa problem som uppstår och vara driven och lösningsorienterad.

Du kommer arbeta praktiskt, både med elverk, borrmaskiner, spade och skottkärra så det krävs att du är i god fysiskt form.

Vidare ser vi att du har lätt för att samarbeta med andra.

Viktigt för tjänsten är:
  • B körkort
  • Svenska i flytande tal och skrift
Önskvärt för tjänsten är:
  • C-kort samt YKB
  • Erfarenhet utav trädgårds/markarbete/plantering eller kyrkogårdsarbetare.
  • Svenska i flytande tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Petterssons Stenhuggeri
Petterssons Stenhuggeri grundades 1952 och har sedan starten arbetat framförallt med gravstenar. Vår tillverkningsanläggning finns i Trollhättan och är mycket modern. Här producerar vi gravstenar till konkurrenskraftiga priser. I verkstaden utförs även textkompletteringar på befintliga gravstenar, renoveringar, rengöringar och liknande.

I Trollhättan finns vår fina utställningshall med över 85 gravstenar i olika modeller, bearbetningar, stenarter och graveringar.

https://www.petterssonsstenhuggeri.com/petterssons-stenhuggeri/

Om anställningen
Tjänsten som stenmontör är ett konsultuppdrag med start v32. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning hos [kundnamn].

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Therese Heden via mail therese.heden@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Stenmontör, Trollhättan, Petterssons Stenhuggeri, Adecco
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 10 juli (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.