Servicetekniker till Lely Center Stenungsund-Trollhättan

Servicetekniker till Lely Center Stenungsund-Trollhättan

Vill du arbeta under eget ansvar och trivs med att arbeta med varierande arbetsuppgifter? Är du händig och är allmänt tekniskt lagd? Har du dessutom ett intresse för mekanik eller lantbruk, då är tjänsten som servicetekniker till Lely Centrer något för dig!

Lely Center Lidköping är ett företag som förser svenska mjölkproducenter med innovativa och framtidssäkra produkter inom automatisering. Dess produkter skapar en automatiserad mjölkningsprocess för producenterna och bidrar till en effektivare mjölkning. Lely Center Lidköping täcker ett stort område i västra Sverige, däribland Skaraborg och Älvsborg. Du kan läsa mer om Lely på deras globala hemsida: www.lely.com/us/about-lely

Om tjänsten
Som servicetekniker kommer du ha en viktig roll i Lely Centers verksamhet där du kommer att utföra framförallt service och underhåll av företagets produkter. Servicen är framförallt av mekanisk karaktär men det innefattar även arbete med pneaumatik och el. Du utgår ifrån ditt hem som helst är i ett område mellan Stenungsund - Trollhättan och utför dina arbetsuppgifter ute hos kunderna vilket innebär att det dagligen förekommer tjänsteresor. Arbetet sker för det mesta enskilt men vid nyinstallationer och vissa reparationer arbetar du i team. Vidare sker arbetet i lantbruksmiljö och det förekommer arbete i ladugårdar och nära djur. Tjänsten är komplex men du kommer få tid på dig att bli upplärd och utbildad.

I din roll som servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Service och reparationer av produkter
  • Nyinstallation av produkter
  • Kontakt med kund
Om dig
Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning eller liknande samt dig som har ett tekniskt intresse. Du som har erfarenheter av liknande yrken eller av hantverkaryrken samt har grundläggande kunskap kring el och pneumatik kommer snabbare kunna ta till sig arbetsuppgifterna.

Det är starkt meriterande om du har en bakgrund inom lantbruk och har djurvana. Viktigt att du har körkort samt att du hanterar både svenska och engelska i tal och skrift.

Vidare ser vi att du är en person som trivs med en flexibel arbetssituation där du själv kan lägga upp din arbetsvecka. Då större delen av arbetet sker enskilt ute hos kund är det viktigt att du trivs med detta samt är bekväm i mötet med kunder. Som person trivs med att själv ansvara för att ditt arbete blir slutfört. Då det kan uppstå oväntade problem är du en problemlösare som trivs med att själv hitta lösningar.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tekniskt lagd och allmänt händig
  • Bakgrund inom lantbruk och/eller djurvana
  • Behärskar engelska och svenska
  • Körkort för bil
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen
Lely Center Lidköping har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Lely Center Lidköping erbjuder dig:
  • Flexibla arbetsveckor där du ansvarar för arbetstiderna
  • Provanställning i 6 månader som sedan övergår till en tillsvidareanställning
  • Tjänstebil
Om ansökan
Sök så snart som möjligt, dock senast 24 mars 2019. Vänta inte med att skicka in din ansökan, rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP och MATRIGMA) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter:
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Therese Heden via therese.heden@adecco.se

Välkommen med din ansökan senast den 24 mars 2019.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.