Servicetekniker till Citrox i Trollhättan

Servicetekniker till Citrox i Trollhättan

Om Citrox
Citrox startade 2009 och arbetar med industrirobotar. 2016 startade Citrox med kollaborativa robotar med fokus på enkla, snabba projekt för att på bästa sätt kunna hjälpa sina kunder att spara tid och pengar. Företaget står just nu i ett spännande förändringsarbete mot kollaborativa standardlösningar. En lösning som bygger på att människa och robot på ett säkert sätt kan arbeta tillsammans. Flexibla robotar skapar möjligheter även för mindre företag att automatisera repetitiva arbetsuppgifter. Genom att låta roboten genomföra det den är bra på, kan människan genomföra det hon är ännu bättre på. Detta bidrar till ökad effektivitet, kvalitet och arbetsmiljö. Ett innovativt företag som arbetar med robotautomation för kollaborativa standardlösningar.

Om tjänsten
I rollen som servicetekniker hos Citrox kommer du att arbeta med montering och installering av industrirobotar. Du kommer att utgå från Citrox egna lokaler i Trollhättan, där du monterar upp utrustning på stativ, för att sedan koppla elen i maskinen som inkluderar roboten och bygga styrskåpet. Du kommer sedan att åka ut till olika kunder för installering. Det är därför viktigt att du är flexibel och kan tänka dig att resa i ditt arbete då Citrox kunder finns utspridda i landet. Alla som jobbar på företaget har ett stort tekniskt intresse med fokus på innovation. Samtidigt som alla gör allt för att kunderna ska känna sig trygga och omhändertagna. Det är därför viktigt att du är flexibel och känner ett ansvar att leverera i tid till kunden, även om detta skulle innebära arbete utanför ordinarie arbetstid.

Tjänsten som servicetekniker är ett konsultuppdrag. Man får därför en anställning av Adecco och blir uthyrd till Citrox. Det finns mycket goda möjligheter till direktanställning hos kunden. Urvalsprocessen kommer att ske löpande.

Om dig
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse, du har förståelse för programmering av robot och har kompetens inom el. Vidare ser vi att du har några års erfarenhet av arbete som exempelvis industrielektriker. Tidigare arbetserfarenhet eller utbildning inom programmering ses även som viktigt i rollen. Det ses även som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med PLC samt genomfört felsökningar. Som person är du framåt och har lätt till skratt. Du är innovativ och är mån om att ge kunden den bästa upplevelsen. Då företaget står inför förändring är det också viktigt att du har ett stort engagemang, är tävlingsinriktad samt har en vilja att leverera och bidra till framgång tillsammans med övriga anställda.

Viktigt för tjänsten är:
  • Körkort B
  • Några års erfarenhet av arbete som exempelvis industrielektriker
  • Förståelse för programmering av robot eller PLC
  • Ett stort tekniskt intresse
  • Viljan att skapa något nytt
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Josefine Ågren via josefine.agren@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Servicetekniker, El-kompetens, Citrox, Robotar, Tekniker, Trollhättan, Trestad,
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.