Redovisningskonsult till Ljusell Ekonomi i Trollhättan

Redovisningskonsult till Ljusell Ekonomi i Trollhättan

Har du tidigare erfarenhet av bokslutsarbete och trivs i en självgående roll med stort eget ansvar? Lockas du av att arbeta i nära dialog med både kunder och kollegor? Då kanske det är dig vi letar efter. Just nu söker vi en redovisningskonsult till Ljusell Ekonomi i Trollhättan.

Om Ljusell Ekonomi
Ljusell Ekonomi ägs och drivs av Marie Ljusell som är civilekonom, behörig gymnasielärare i företagsekonomi och auktoriserad redovisningskonsult. Förutom Marie så har hon två anställda i företaget som arbetar som redovisningskonsulter. De arbetar med allt inom redovisningsområdet och har uppdrag åt små och medelstora företag, där flera av uppdragen är ute på plats hos kunden.

Erfarenheten på byrån är bred från företag inom många olika branscher och olika storlek på företag, allt ifrån stora bolag till små ägarledda företag. Största andelen av byråns kunder är mindre ägarledda företag.

På byrån jobbar man med fokus på att hålla en hög och professionell servicenivå med kvalitet. Ett bra samarbete med en personlig och god relation till deras kunder är en förutsättning för deras gemensamma mål, att kundernas företag ska utvecklas positivt. Samspelet mellan byrån och kunderna förenklas tack vare ett digitaliserat arbetssätt.
Byrån är auktoriserad och följer reko, svensk standard för redovisningstjänster.

Om tjänsten
I denna tjänst som redovisningskonsult hos Ljusell Ekonomi jobbar du huvudsakligen med årsbokslut och årsredovisningar men även till viss del löpande bokföring, löner och inkomstdeklarationer.
Ljusell Ekonomi vill hitta dig som vill ha ett fritt och stimulerande arbete och som har god kunskap och erfarenhet utav framförallt bokslutsarbete. De vill hitta dig som vill jobba med eget kundansvar och självständigt hjälpa kunderna med bokslut, deklaration, uppföljning, redovisning samt rådgivning.

Du kanske har ett eget företag vid sidan av och vill jobba 50%? Eller kanske vill göra något nytt och fortsätta jobba 100% men på Ljusell Ekonomi? Vi vill hitta just DIG som har den kompetensen som de nu söker, sedan är Ljusell Ekonomi flexibla med hur arbetstiderna kommer se ut.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av bokslutsarbete, det är meriterande om du tidigare har arbetat med bokslut i systemet Wolters Kluwer.

Andra system som är meriterande är Fortnox, Visma eEkonomi, Visma Skatt Proffs och Excell. Körkort är ett krav trots att du mestadels arbetar på kontoret.

Vi ser gärna att du är en ödmjuk medarbetare som stöttar och hjälper dina kollegor när det behövs. Att du är social och tycker om att ge service är en självklarhet eftersom rollen innebär många kontakter både internt och externt. För att lyckas i rollen behöver du även vara noggrann, strukturerad och ha ett gott ordningssinne.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som redovisningskonsult är ett konsultuppdrag med tillsättning i mitten på februari. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos Ljusell Ekonomi.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Therese Hedén via therese.heden@adecco.se alt. via tel. 0736 84 77 03

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel. 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Redovisningskonsult, Ekonomi, Redovisningsbyrå, Trollhättan, Ljusell Ekonomi, Adecco
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 17 feb (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.