Redovisningsekonom

Redovisningsekonom

Om tjänsten
Som redovisningsekonom i ett team bestående av 7 personer kommer du att arbeta med löpande redovisning , bokslut,-månads,-kvartals,- årsbokslut och allehanda arbetsuppgifter kring det.

I din roll som redovisningsekonom kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Löpande redovisning och avstämningar
  • Butikssupport rörande dagredovisningar och fakturahantering
  • Delaktig i månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Kontinuerligt verka för effektivisering och utveckling av befintliga rutiner och processer
  • Övrigt förekommande arbetsuppgifter på redovisningsavdelningen
Tjänsten som redovisningsekonom är ett konsultuppdrag med anställnig hos Adecco och uthyrd till vår kund i Uddevalla på deras huvudkontor där även övriga supportfunktioner är placerade. Önskvärt är start omgående eller så snart som möjligt.

Om dig
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi,- civilekonom eller motsvarande, och som har erfarenhet av liknande uppgifter.
Du har erfarenhet av att arbeta med redovisning, dels med det löpande arbetet och med avstämningar och måndsbosklut. Kontakten kommer även att vara med butikssupport rörande dagsredovisningar och fakturering.

Vidare ser vi att du har god erfarenhet av att arbeta i officepaketet, särskilt Excel och har vana av att arbeta i olika affärssystem. Har du även erfarenhet av att ha arbetat med detaljhandelsbranschen är det meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Tobias Jacobsson via Tobias.jacobsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 juli 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.