Produktionsteknisk chef till fordonsindustrin i Trollhättan

Produktionsteknisk chef till fordonsindustrin i Trollhättan

Har du erfarenhet från fordonsindustrin och söker nya utmaningar? Inte rädd för att kavla upp ärmarna och vara med där det händer samtidigt som du tar ett operativt ansvar avseende personalen?

Om tjänsten
Befattningen som produktionsteknisk chef innebär operativt ansvar samt utveckling avseende personal och arbetsmiljö, kvalitet och produktivitet.

Du ska övervaka installation och igångsättning av processutrustning, installation av arbetsstationer med tillhörande dokumentation. Analyserar tillverkningsprocesser och utvärderar möjligheter till förbättring. Du ska strukturerat leda och coacha i den dagliga driften. Du förväntas medverka och leda arbete med ständiga förbättringar.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet från fordonsindustrin. Du har god kunskap i engelska och svenska, både skriftligt och i tal. Goda kunskaper i MS Office och körkort och bil är ett krav.

Vidare ser vi att du har följande kvalifikationer:
  • Ingenjörsutbildning på högskolenivå.
  • Dokumenterad utbildning inom LeanProduktion.
  • Personalansvar i minst 5 år.
  • Kunskap om svets är meriterande.
Du har även erfarenhet av:
  • Tillverkningsprocesser i samband med bearbetning av metallprodukter.
  • Tillverkande industri ca 15 år.
  • Monteringslinjekonstruktion, flaskhals och begränsningsteori.
  • Standarder ISO 14011, IATF16949. Problemlösningsmetoder så som 8D, 6 Sigmam fl.
Som person är du metodisk och strukturerad. Du är ansvarsfull och hyser stor respekt för produkterna och de risker som kan finnas vid hantering av dessa. Det är även viktigt att du är rak och tydlig i din kommunikation och kan göra viktiga och ibland drastiska omprioriteringar vid snabba förändrade förutsättningar.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Vår kund i Trollhättan har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Therese Hedén via therese.heden@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Produktionsledare, Produktion, chef, Industri, Teknisk, Fordonindustrin, Trollhättan, Adecco
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.