Produktionsarbetare till Göteborgs Kex

Produktionsarbetare till Göteborgs Kex

Vi söker nu efter produktionspersonal till Göteborgs Kex i Kungälv. Vi ser att du som söker har erfarenhet av teknik från arbetslivet eller teknisk utbildning. Brinner du för industri och produktion kan detta vara något för dig!

Om tjänsten
Som produktionsarbetare kommer du att arbeta med tillverkning av företagets produkter. Främst innebär detta att du arbetar med paketering, övervakning vid maskiner och lättare underhåll av maskiner. Detta är en heltidstjänst och arbetet är förlagt under 2-skift, vilket innebär varannan vecka dag och varannan vecka kväll.

I din roll som produktionsarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Övervakning av process vid maskiner
  • Paketering
  • Underhåll av maskiner
Tjänsten som produktionsarbetare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Om dig
Vi söker dig som har fullständiga betyg från gymnasiet. Ytterligare krav för tjänsten är att du har någon form av teknisk bakgrund från utbildning eller arbete. Har du erfarenhet av livsmedelsproduktion ses detta som meriterande men inget krav.

Vidare ser vi att du är kvalitetsmedveten och noggrann i ditt arbete. Du som har ett stort tekniskt intresse kommer att trivas i denna roll.

Viktigt för tjänsten är:
  • Fullständiga gymnasiebetyg
  • Teknisk erfarenhet
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Göteborgs Kex
Livsmedelsföretaget Göteborgs Kex ingår i den stora koncernen Orkla Confectionery & Snacks som är marknadsledande inom kex och snacks. Orkla är nordens ledande aktör av varumärken och konceptlösningar till dagligvaruhandel samt storhushåll. Göteborgs Kex grundades 1888.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Kristoffer Löwdin via 073 684 75 33 eller kristoffer.lowdin@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Produktionspersonal till Göteborgs Kex, Orkla, livsmedel, maskinoperatör, Produktion, Kungälv, Göteborgs Kex, Adecco.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 5 dec 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.