Production Material Buyer till fordonsindustrin i Trollhättan

Production Material Buyer till fordonsindustrin i Trollhättan

Har du erfarenhet utav inköp, material-och produktionsplanering och söker efter nya utmaningar? Nu söker vi dig som är ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga och som vill vara med på vår kunds expansions resa.

Om tjänsten
Befattningen som Production Material Buyer innebär att utifrån våra kunders krav och behov göra avrop mot våra leverantörer och koordinera leveranser av material för att skapa en jämn, och hållbar produktionsplan. Du ska också medverka i arbetet med ständiga förbättringar.

Om dig
Vi söker dig som lägst har en tekniskt gymnasieutbildning, gärna högskola med inriktning industri/logistik. Erfarenhet från fordonsindustrin och ERP-system är en merit. Samt erfarenhet från standarder ISO 9001/14001 och IATF16949.

Viktigt för tjänsten är:
  • Några års erfarenhet av inköp, material-och produktionsplanering
  • Engelska och svenska, både skriftligt och i tal
  • Mycket goda kunskaper i MS Office framför allt i Excel
  • Körkort är ett krav
Vidare ser vi att du är ansvarstagande och pålitlig. Lösningsfokuserad, metodisk och strukturerad.
Stresstålig, flexibel och inte rädd för att ta tag i nya uppgifter. Det är viktigt att du är rak och tydlig i din kommunikation och har en god samarbetsförmåga.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Vår kund i Trollhättan har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Therese Hedén via therese.heden@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Production Material Buyer, Produktion, Buyer, Inköpare, Industri, Teknisk, Fordonindustrin, Trollhättan, Adecco
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.