Studerande kundservicemedarbetare till Redo AB

Studerande kundservicemedarbetare till Redo AB

Har du erfarenhet från ett serviceyrke och letar nu ett extrajobb vid sidan av dina studier? Tycker du det är roligt att erbjuda kunder den bästa servicen och känner dig bekväm med att kommunicera via telefon och mail? Nu söker Redo AB fyra nya kundservicemedarbetare som ska motta och koordinera taxi-bokningar på fredags- och lördagskvällar. Låter detta spännande? Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker fyra studerande kundservicemedarbetare till Redo AB.

På Redo AB arbetar dom många olika typer av kundservice, allt från telefonvakt, SMS-tjänster, trafikledning och även taxi-beställningar. Här har du en fantastisk möjlighet att kombinera dina studier med ett extrajobb på fredags- och lördagskvällar. Vill du arbeta i ett kundserviceteam där det är högt i tak och god flexibilitet så är detta något för dig.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Redo AB. Uppdraget kommer att vara på deltid och inledningsvis sträcka sig sex månader framåt men behovet är långsiktigt så det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare kommer du via telefon och mail hantera och koordinera taxi-bokningar under fredags- och lördagskvällar (19-04 eller 20-05). Du kommer att registrera alla inkommande samtal samt ansvara för att ärendet tas vidare så att kunderna får sina körningar från punkt A till B.

Redo AB har stort fokus på kundnöjdhet och det är av stor vikt att du alltid har gediget kundfokus. Du kommer i denna tjänst sitta tillsammans med minst en annan kundservicemedarbetare varje skift där tanken är att ert team på fyra medarbetare själva kan välja vilket eller vilka pass ni vill arbeta. Det viktiga är att det alltid finns två kundservicemedarbetare på vardera skift då verksamheten aldrig sover. Hur ni väljer att fördela dessa pass är upp till er i teamet.

Vi söker dig som
 • Studerar eftergymnasial utbildning i dagsläget.
 • Är bekväm med att tala i telefon.
 • Obehindrad i svenska språket i tal och skrift då stora delar av kommunikationen sker på detta språk.
 • Goda kunskaper i engelska språket i tal och skrift då viss kommunikation sker på detta språk.
 • Har god datavana med fokus på Office-paketet och Excel.
Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet av kundservicetjänst där du kommunicerade via telefon och mejl.
 • Har erfarenhet av arbete inom taxi-verksamhet.
Som person är du serviceinriktad och tycker det är kul med kundfokus där du vill överträffa deras förväntningar i varje situation. Du tycker det är roligt att arbeta i mindre team och känner dig bekväm med att kommunicera via telefon och mail. Du är en person som är socialt utåtriktad och har förmågan att prioritera i alla situationer.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, fredagar och lördagar (19:00-04:00 eller 20:00-05:00)
 • Placering: Trestads Center, strax utanför Trollhättan.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Redo ABs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork