Projektingenjör till Deltatec i Trollhättan

Projektingenjör till Deltatec i Trollhättan

Är du en högskoleingenjör med stort intresse för konstruktion och har kunskaper inom Autodesk Inventor? Vill du samtidigt kliva in i en varierande roll där du direkt får vara drivande i projekt och din egen utveckling? Har du dessutom ett lösningsorienterat sinne och passion för att leda projekt mekaniskt där du får följa processens gång från början till slut? I sådant fall - varmt välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Som Projektingenjör hos Deltatec kommer du vara stationerad i Trollhättan och arbeta nära dina 11 kollegor. Ni kommer att erbjuda kreativa tjänster, produkter och system till processindustrin, för väletablerade kunder inom livs- och läkemedelsindustrin. Du kommer främst att arbeta på kontoret men även ute hos kunder, då oftast kortare vistelser över dagen men också cirka 30 övernattningar per år (endast vardagar) i samband med driftsättningar.

Patrik, som kommer vara din närmsta chef, beskriver Deltatec såhär:

Deltatec är en arbetsplats med platt och öppen organisation, med högt i tak kultur. Vi erbjuder en attraktiv friskvårdspeng och en aktiv livsstil är en del av vårt DNA. Vi är ett sammansvetsat gäng som bland annat spelar padeltennis, ordnar AW samt andra gemensamma aktiviteter flera gånger per år. Alla kollegor har ett eget stort och ljust kontor i nyrenoverade lokaler på Stallbacka området, med busshållplatsen precis utanför endast några minuter från resecentrum i Trollhättan.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter hos Deltatec kommer att vara varierande och innefatta bland annat;
 • Processdesign, inköp, installationsledning och driftsättning av projekt vilka främst riktar sig till livs- och läkemedelsindustrin
 • Utföra flödes, tryckfalls- och värmeöverföringsberäkningar
 • Göra komponentval, inköp, dokumentation samt möten med montörer som utför själva monteringen
 • Medansvarig för 3-5 projekt parallellt och tillsammans med ett tvärfunktionellt team aktivt jobba lösningsfokuserat gentemot repsektive kund
Vi söker dig som
 • Har en högskoleingenjörs examen med konstruktion som en stor del av utbildningen. Alternativt relevant utbildning med kunskaper inom processindustrin
 • Relevant arbetslivserfarenhet 1-3 år (behöver ej vara inom samma område)
 • B-körkort är ett krav då resande för kundmöten är en del av tjänsten. Under driftsättningar finns också behov av övernattning, då i regel måndag - fredag under en period. Uppskattningsvis rör det sig om ca 30 nätter per år men varierar beroende på projekt.
 • Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift då kommunikation och dokumentation är en stor del av tjänsten.
 • Har ett stort tekniskt intresse och kan påvisa detta.
Meriterande
 • Goda kunskaper i konstruktion med hjälp av 3D ritverktyg
 • Goda kunskaper i Autodesk Inventor
 • Arbetslivserfarenhet inom praktiskt arbete med rörinstallationer med vidareutbildning inom relevant område
Vi ser att en person som är noggrann, flexibel och lättlärd kommer kunna ta sig an denna tjänsten på ett mycket bra sätt. Vidare ser vi att en person som är ödmjuk inför sitt arbetssätt men också vågar ta sig an nya utmaningar - skulle trivas bra i rollen som Projektingenjör på Deltatec. Är du dessutom en öppen och social person både i din kommunikation internt som externt, kommer du att trivas bra. Deltatec uppskattar självständighet likväl en kommunikativ och lösningsorienterad lagspelare.

Deltatec ser anställningen som en långsiktig investering och att den sökande är bosatt eller kommer att bosätta sig i närområdet blir för dem en viktig parameter vid utvärdering av de sökande.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Trollhättan
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fär mer information kring Deltatec - klicka här!