Plattformsutvecklare till automotiveindustrin!

Plattformsutvecklare till automotiveindustrin!

Har du tidigare kunskaper inom AUTOSAR och C? Är du intresserad av att utveckla inbyggda system för morgondagens fordon? Då söker jag dig!

Information om uppdraget

Tillsammans med ett hjärtligt team och en prestigelös kultur finns det inga begränsningar för hur långt ni kan gå. Vår kund har bland annat en egen testhall och en tidigare konsult beskrev företaget så här -Jag har alltid sett fram emot att komma till jobbet. Det är som en minifabrik fylld med kompetens, innovation och mycket hjärta för fordonsindustrin.

Helt enkelt en unik möjlighet för dig med fordonsintresse!

Du erbjuds

* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som plattformsutvecklare kommer du att arbeta med hårdvarunära programmering och ingå i ett team om 11 personer. Dina främsta arbetsuppgifter är att utveckla, konfigurera, anpassa och supportera. Du kommer vara ansvarig för support gentemot Kina där supportärenden exempelvis kan vara byggtekniska problem, att konfigurera om plattformen eller nya features.

I dina arbetsuppgifter kommer du därför:
  • Utveckla, integrera och koda.
  • Samla in krav, utmana och lösa problem.
Tjänsten passar dig som vill ha ett spännande jobb där det finns chans att engagera, påverka och utvecklas. Du arbetar nära företagets spetskompetens inom området och för rätt kandidat finns därför stora utvecklingsmöjligheter. Då du kommer ha mycket kontakt med Kina krävs att du är serviceminded och kommunikativ.

Vi söker dig som
  • Har examen inom Teknisk Fysik, Dataingenjör eller Elektroingenjör.
  • Har tidigare erfarenhet av AUTOSAR.
  • Kan programmera i C.
  • Du har en god förståelse och genuint intresse för inbyggda system
Det är meriterande om du:
* Kan programmera i Python och C++.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Trollhättan.
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se