Onsite Technician till företag i Trollhättan!

Onsite Technician till företag i Trollhättan!

Nu letar vi efter en Onsite Technician till en av världens största oberoende leverantörer av IT-servicetjänster med verksamhet inom drift, övervakning, underhåll, affärssystem och informationssäkerhet. Vi letar efter dig som drivs av att ge support och service samt som har ett intresse av att växa i en roll mot felsökning och drift. Sök tjänsten redan idag så berättar vi mer!

Information om uppdraget

Företaget som söker efter en Onsite Technican är ett Information and Communication Technology-företag som erbjuder otaliga produkter och tjänster i över 100 länder. Med 140 000 anställda lyckas företaget leverera högteknologiska lösningar till företag inom allt från inom bank- och försäkring, industri och den offentliga sektorn.

Du kommer vara anställd som konsult hos oss på Academic Work och uppdraget är initialt fram till slutet av juni 2023. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som Onsite tekniker kommer du att arbeta ute på plats hos en av företagets större kunder. Tjänsten passar dig som har ett stort tekniskt intresse och som har en förmåga att arbeta självständigt med varienade arbetsuppgifter. Här får du chansen att arbeta i en bred teknisk roll med mycket kundkontakt. Du kommer bland annat att:
 • Arbeta med att felsöka och installera datorer
 • I rollen ingår arbete inom drift, underhåll samt support inom både mjukvaru- samt hårdvarurelaterad felsökning
 • Incidenthantering och användarhjälp av mobiltelefoner
 • Hantera AV-utrustning i konferensrummen
 • Hålla ordning på lagret, med inkommande och utgående gods
Vi söker dig som

Vi söker dig som har
 • Utbildning från IT-inriktad utbildning från gymnasium eller annan erfarenhet som motsvarar tjänstens tekniska krav
 • B-körkort
 • Flytande kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift då det används vardagligt på arbetsplatsen
Övrig information
 • Start: December
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Trollhättan
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se