Junior elektronikingenjör till NEVS

Junior elektronikingenjör till NEVS

Nu ges du som nyexaminerad elektronikingenjör möjligheten att bli en del av ett bolag med fokus på elfordon. Genom en gedigen introduktion och mentorskap får du rätt förutsättningar att ta stora kliv i rollen som elektronikingenjör, så du på sikt kan specialisera dig inom det område du finner mest intressant. Är du redo för en vardag med problemlösning och analys samt fokus på innovation? Sök idag!

Information om uppdraget

NEVS AB är ett svenskt bolag som fokuserar på utveckling av elfordon. I dagsläget har NEVS fem olika kompetensteam som bland annat arbetar inom Physical Electrical Architecture, EDS (Electrical Distribution Systems) samt Electronics & Electrical Energy Storage. NEVS arbetar tvärfunktionellt utifrån deras agila team och värderar teamwork högt. Utifrån deras arbetsmetodik som är gränsöverskridande kommer du att få insikt i de olika områdena och ambitionen är att du på sikt får möjlighet att fördjupa dig inom din spetskompetens.

Inledningsvis kommer du genomgå ett onboardingprogram med inkluderande mentorskap. Detta för att skapa rätt förutsättningar då du längre fram i din yrkesroll ansvarar för att utveckla och underhålla hårdvaruutveckling inom elektronikområdet.

Några ord från närmsta chef på NEVS:

"Här blir du en del av ett tvärfunktionellt team med kompetenta kollegor och spännande teknik. Som en del i teamet får du möjligheten att arbeta brett och testa på olika områden för att därefter spetsa och fördjupa din kunskap inom intressant område."

Du erbjuds
 • En gedigen introduktion med uppföljande mentorskap under 6 månader
 • En konsultchef som stöttar dig i din personliga utveckling
 • Möjligheten arbeta inom senaste teknologin i nära samverkan med kompetenta kollegor
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Utveckling av elektroniksystem och plattformar för fordonsanvändning
 • Tillämpning samt dokumentation av allmänna krav i system- och komponentspecifikationer
 • Utvärdering av utvecklingsplaner, tekniska förslag och produkterbjudande
 • Testplanering och granskning av testresultat
Vi söker dig som
 • Har en avslutad högskoleexamen inom elektronik, teknisk fysik eller liknande relevant utbildning
 • Besitter tekniskt intresse och påvisar detta under rekryteringsprocessen
 • Har mycket goda kunskaper engelska i såväl tal som skrift
Det är meriterande om du har kunskaper i svenska.

Vi söker dig som är
 • Samarbetsvillig
 • Anpassningsbar
 • Strategisk
Övrig information
 • Start: Omgående/ enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Trollhättan
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se