Junior Konstruktör till internationellt bolag i fordonsbranschen

Junior Konstruktör till internationellt bolag i fordonsbranschen

Är du en nyexaminerad ingenjör som vill kickstarta karriären hos ett företag med goda utvecklingsmöjligheter? Brinner du för att ta en idé till en konkret 3D-modell? Har du ett genuint intresse för de små detaljerna? Läs då vidare och skicka in din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för FEVs räkning en Konstruktör. FEV är ett väletablerat företag som arbetar med helhetslösningar för deras kunder vilka är verksamma inom fordonsindustrin.

Som Konstruktör kommer du främst arbeta med att göra konstruktionsunderlag för maskinelement i Catia V5 eller Creo. Du kommer att arbeta i team tillsammans med erfarna och kompetenta kollegor som alltid finns nära till hands. Då tempot tidvis kan vara högt kan en arbetsdag börja med ett morgonmöte där ni tillsammans stämmer av dagens prioriteringar.

Som Konstruktör kommer du utgå ifrån kontoret i Trollhättan initialt men på sikt finns goda möjligheter att arbeta på kontoret i Göteborg eller ute hos någon av FEV:s kunder i Trollhättan eller Göteborg. Detta öppnar upp för goda utvecklingsmöjligheter för dig som är mån om din yrkesmässiga utveckling!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos FEV. Uppdraget kommer att vara på heltid och det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
 • Göra konstruktionsunderlag för maskinkomponenter, exempelvis skruvar, roterande axlar, hybrid- och el-komponenter
 • Konstruera i CAD verktyg ex Catia V5, Creo, NX
 • Spela en viktig roll i utvecklingen av framtidens fordon
Tjänsten passar dig som vill arbeta i spännande projekt inom fordonsindustrin. Du kommer att arbeta med befintliga och framtida tekniker och vara en del av fordonsindustrins fortsatta utveckling. Du kommer att få en gedigen introduktion och alltid ha erfarna kollegor till hands som kommer att bidra till din personliga och yrkesmässiga utveckling.

Vi söker dig som
 • Har en högskoleutbildning inom maskinteknik eller liknande
 • Goda kunskaper i Catia V5 och/eller Creo
 • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska då du kommer att arbeta i en internationell miljö
 • Har ett genuint intresse för mekanik och maskinelement
Det är meriterande om du skrivit ett examensarbete som rör produktutveckling eller har tidigare arbetslivserfarenhet av detta.

Som person är du nyfiken och uppmärksam på de små detaljerna. Du vågar ifrågasätta redan existerande lösningar med inställningen att det alltid finns utrymme för förbättring. Vidare är du en lagspelare som uppskattar och ser värdet i ett gott samarbete med både kollegor och kunder.

Övrig information
 • Start: Mars 2019
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Göteborg/Trollhättan
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och FEV önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FEV är ett internationellt företag inom utveckling och testning av motorer, växellådor, fordon, energiteknik samt är leverantör av helhetslösningar gällande testning för fordonsindustrin. FEV har funnits i Sverige sedan 2007 och har sitt huvudkontor i Trollhättan samt ett kontor i Göteborg.