Junior C#-utvecklare till kundnära uppdrag i Trollhättan!

Junior C#-utvecklare till kundnära uppdrag i Trollhättan!

"Som ett litet företag med korta projekt så får man snabb feedback. Om mjukvaran man gjort har buggar så får man snabbt se konsekvenserna och detta är oerhört lärorikt. Man får möjlighet att förstå kundens behov genom att man själv får prata med kund. Korta vägar till ledning och stor möjlighet att påverka."

Information om uppdraget

Nu har du som junior utvecklare chansen att arbeta med mjukvaruutveckling i C# och SQL hos vår kund med kontor i Trollhättan.

Kunden utvecklar och säljer styrsystem och lösningar för avancerad industrianvändning. Detta med inriktning på deras kunders behov av att effektivisera och kvalitetssäkra. Deras djupgående branschkunskap integreras i intelligenta produkter och mjukvaror som bidrar till effektiv och resurssnål tillverkning och materialhantering. Kunderna återfinns över hela världen, främst inom den tillverkande industrin.

Du erbjuds
 • Korta beslutsvägar, snabb feedback och möjlighet att utvecklas.
 • Möjligheten att snabbt sättas ut i kundprojekt där du får agera självgående och ta egna initiativ.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med mjukvaruutveckling i C# och SQL, detta i kundprojekt där du får arbeta självständigt och tar ansvar redan från start. Projektlängden varierar mellan 100 till 500 timmar och projekten handlar framförallt om att anpassa mjukvaran till kundens system.

Utöver att utveckla mjukvara i C# och SQL kommer du också att:
 • Hålla en tät dialog med säljare för att förstå kundens behov samt produktionsplanen.
 • I dialog med kund diskutera hur och när ni kan installera mjukvaran på kundens server. Även diskutera frågor rörande garantiproblem, utökningar av system och försäljning av tillägg.
Arbetsgruppen består av 6-10 mjukvaruingenjörer. Dessa har en hög och blandad kunskap av objektorienterad programmering, PLC och databaser samt goda kunskaper inom elektronik.

Vi söker dig som
 • Har mjukvarukunskaper, främst inom objektorienterad programmering där språk som C#, C++, Delphi, ASP,.NET, Java och SQL är meriterande.
 • Är obehindrad på svenska och engelska i tal och skrift.
 • Du skall bo med bra pendlingsavstånd till Trollhättan exempelvis norr om Älvängen, Stenungssund, Uddevalla, Vänersborg, Munkedal, Dalsland, Lidköping, Grästorp eller Vårgårda.
 • Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet i fabriksmiljö och förstår Lean Production.
Som person är du:
 • Självgående
 • Initiativtagande
 • Samarbetsförmåga
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Trollhättan
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se