Ekonomiassistent till Binar i Trollhättan på deltid!

Ekonomiassistent till Binar i Trollhättan på deltid!

Är du en engagerad student med intresse för ekonomi? Som ekonomiassistent hos vår kund i Trollhättan ges du möjligheten att bredda och vässa dina praktiska kunskaper inom både ekonomi och administration. Missa inte chansen, lämna din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Nu har du som junior ekonomiassistent chansen att arbeta med ekonomirelaterade arbetsuppgifter på deltid utöver dina studier hos vår kund med kontor i Trollhättan.

Kunden utvecklar och säljer styrsystem och lösningar för avancerad industrianvändning. Detta med inriktning på deras kunders behov av att effektivisera och kvalitetssäkra. Deras djupgående branschkunskap integreras i intelligenta produkter och mjukvaror som bidrar till effektiv och resurssnål tillverkning och materialhantering. Kunderna återfinns över hela världen, främst inom den tillverkande industrin.

Du erbjuds

* En lärorik och utvecklande arbetsplats under dina studier

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett tight team om tre personer på ekonomiavdelningen. Du kommer att ha en varierande roll med både ekonomirelaterade och administrativa arbetsuppgifter.

Du kommer till exempel att:

Arbeta med löpande fakturahantering genom att stämma av in- och utbetalningar

Registrera betalda fakturor

Arbeta i affärssystemet Navision

Vara behjälplig vid övriga administrativa arbetsuppgifter

Vi söker dig som

Studerar eftergymnasial utbildning inom ekonomi i Trollhättan och har läst kurser i redovisning.

Är obehindrad i svenska i både tal och skrift

Det är meriterande om du:

* Har tidigare arbetserfarenhet i Navision.

Som person är du:

Driven och engagerad

Självgående samtidigt som du trivs bra i ett tight samarbete med dina närmsta kollegor

Flexibel

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid på minst 2 dagar i veckan
  • Placering: Trollhättan
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Binars önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Binar utvecklar och säljer styrsystem samt lösningar för avancerad industrianvändning. Med inriktning på kundens behov av att effektivisera och kvalitetssäkra kan Binars djupgående branschkunskap integreras i intelligenta produkter och mjukvaror som bidrar till effektiv och resurssnål tillverkning och materialhantering. Binars kunder återfinns över hela världen, främst inom den tillverkande industrin där Volvo Cars, ABB och Scania är några exempel.