Driftansvarig till utvecklande tjänst hos Redo AB

Driftansvarig till utvecklande tjänst hos Redo AB

Har erfarenhet av personalansvar och ser dig själv som en lösningsorienterad person? Har du kanske arbetat som teamledare tidigare och vill kombinera ditt intresse för både hårda och mjuka värden? Som driftansvarig på Redo AB får du en central roll i att koordinera kundtjänstmedarbetares arbete samtidigt som du ges friheten att effektivisera processerna i det dagliga arbetet! Vänta inte med din ansökan då vi arbetar med löpande urval, sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en driftansvarig till Redo AB.

Redo AB arbetar med olika typer av kundtjänster, allt från telefonvakt, SMS-tjänster, trafikledning och taxi-beställningar. I denna roll har du möjlighet att bli driftansvarig för kundtjänstmedarbetare som arbetar fokuserat mot olika taxi-bolag. I rollen kommer du att samarbeta med bland annat trafikledare och din närmsta chef kommer att vara Redo Abs VD. Inledningsvis kommer du ha nyckelpersoner nära till hands, allt för att hjälpa dig att komma in i rollen på bästa möjliga sätt.

Framtiden ser ljus ut för Redo AB och nu behövs du för att kunna koordinera och planera personalbehovet på kort och lång sikt i en bred roll där du själv sätter gränserna. Redo AB sitter i Trestads Center i helt nybyggda lokaler vilket erbjuder en härlig arbetsplats tillsammans med dina kollegor.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Redo AB. Uppdraget kommer att vara på heltid och initialt sträcka sig 6 månader. För rätt person finns det goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som driftansvarig kommer du att leda det dagliga arbetet. Du kommer därmed se till att du har kundtjänstmedarbetare på plats vid rätt tider på dygnet då Redo ABs verksamhet aldrig sover. I din roll är det därmed viktigt att du har övergripande förståelse för verksamheten.

Utöver detta kommer du att:
 • Se till att medarbetare skriver sina rapporter.
 • Sköta schemaläggning av medarbetare i kundsupporten.
 • Ha personalansvar där det är din uppgift att se till att alla trivs och mår bra på arbetsplatsen.
 • Hantera rapporter och reklamationer.
 • Ansvara för projekt, exempelvis interna utbildningar.
 • Arbeta med att ta fram rutiner och mallar som andra kan ha användning för i sitt dagliga arbete.
Tjänsten passar dig som har erfarenhet av personalansvar men samtidigt besitter en stor ekonomisk förståelse.

Vi söker dig som
 • Har minst två års erfarenhet av personalansvar, exempelvis från bemannings- eller logistikbranschen.
 • Har B-körkort.
 • Är obehindrad i svenska språket i både tal och skrift då stora delar av kommunikationen sker på detta språk.
 • Besitter goda kunskaper i engelska språket i tal och skrift då viss kommunikation sker på detta språk.
Det är meriterande om du

* Har erfarenhet av liknande tjänst som driftansvarig, gärna fokuserat mot taxi-verksamhet.

Som person är du flexibel och har en förmåga att anpassa dig till nya omständigheter utan att resultatet påverkas negativt. Du har en hög ambitionsnivå och ser till att saker blir gjorda vilket är av största vikt då du även kommer att driva projekt. Istället för hinder ser du lösningar och kan alltid improvisera i pressade situationer för att lösa problemet. Även om det saknas rutiner och mallar tar du ansvar för att uppgifterna drivs mot det gemensamma målet. Då du även har ett personalansvar i denna roll är det av största vikt att du är samarbetsvillig och uppmärksammar andras synpunkter för att säkerställa en god stämning i gruppen.

Övrig information
 • Start: Omgående men finns förståelse för eventuell uppsägningstid.
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Trestads Center strax utanför Trollhättan.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Redo ABs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Organisation & ledning, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork