Kundtjänstmedarbetare med fokus på kund

Kundtjänstmedarbetare med fokus på kund

Vi söker dig som älskar att hjälpa människor. Dina arbetsuppgifter består främst i klassiskt kundtjänstarbete via telefon, email samt via vårt webbaserade ärendesystem. Du kommer även att hjälpa till på vårt lager med hantering av kundordrar, lager- och produkthantering så du är inte rädd för att ta i och arbeta där det krävs.
Du kommer dagligen att prata och skriva med kunder runt om i hela Sverige och Europa, varav mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift är ett krav. Du kommer hjälpa kunderna att spåra paket, svara på produktfrågor, hantera telefonbeställningar och på annat sätt supporta kunden före, under och efter köp.

Arbetet är placerat i våra nybyggda lokaler på Hedeängsvägen i Trollhättan, där du kommer sitta tillsammans med oss övriga i ett öppet kontorslandskap. Vi ser att du är en självgående person som har lätt att lära nya saker och med ett stort fokus på kunden, ordning och reda. Du har en bakgrund med kundkontakter sedan tidigare och är inte främmande för att föra kundsamtalet vidare. Du kommer arbeta nära övriga medarbetare med en egen kontorsplats, varav social kompetens och kommunikativ förmåga är av stor vikt.

Tjänsten ersätter en befintlig tjänst där kollegan finns kvar inom bolaget med andra arbetsuppgifter.

Utbildningsbakgrund
 • Tidigare erfarenhet av kundtjänst via telefon och e-post
 • Goda PC-kunskaper
 • Grundläggande ekonomikunskaper inom företagsekonomi
 • Tidigare erfarenhet/intresse för motorfordon (bilar, transportbilar & lastbilar etc.)

Vi arbetar i Windows-miljö på arbetsplatsen.

Kunskap om affärssystemet SAP Business One, ärendesystem (Zendesk, Freshdesk m.fl.), e-handelssystem (Wikinggruppen m.fl.), TA-system (Unifaun m.fl.) och betalsystem (Klarna, SveaWebPay m.fl.) är meriterande.

Språkkunskaper:
 • Svenska – mycket goda kunskaper i tal och skrift
 • Engelska – goda kunskaper i tal och skrift
Arbetsdrift:
 • Heltid 40 timmar per arbetsvecka
Körkortskrav:
 • B-körkort
Arbetstider och omfattning
 • Tillsvidareanställning med provanställning 6 mån
Tillträde
 • Omgående
Ersättning
 • Månadslön i norm med kollektivavtal (Unionen: Kundtjänstmedarbetare)
Mer info
Kontaktperson Marcus Holgerson
Email Mejla Marcus Holgerson
Område Trollhättan
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.transportstyling.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB Mahol är ett litet snabbväxande e-handelsbolag med idag 8 medarbetare, där vi jobbar i en positiv anda med hög servicenivå som mål. Du skall brinna för att lösa kunders problem, oavsett hur dessa uppkommit. Bra kundbemötande i alla situationer genomsyrar hela verksamheten, och du skall se möjligheter bortanför hindren, gilla att skratta och kunna ta människor för vad de är.
Du gillar fordon och känner att du lätt tar till dig nya saker, du gillar att jobba, ogillar att rulla tummarna och gillar dagar som inte är den andra lik med skratt och humor, då finns det hopp för dig hos oss!