Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen
Välkommen att arbeta som sjuksköterska i Trelleborgs kommun. Trelleborgs kommun är uppdelad i geografiska områden och innefattar särskilda boenden, LSS och ordinärt boende. Vi har gemensamma kontorslokaler som vi alla utgår ifrån. Närheten till arbetskamraterna bidrar till en god sammanhållning och en trevlig arbetsmiljö. Ni välkomnas av ett glatt gäng med bred kompetens.

Arbetsuppgifter
Som sommarvikarie kommer du att arbeta tillsammans med ordinarie sjuksköterskor. Du gör bedömningar, uppföljningar, dokumenterar samt handleder omvårdnads personal. Som sjuksköterska i hemsjukvården samarbetar du med olika yrkeskategorier och flera instanser som är involverade i vården av patienten.

Arbetet som sjuksköterska inom hemsjukvården är omväxlande, lärorikt och spännande och ger dig chansen att arbeta både självständigt och i team.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Tidigare erfarenhet av arbete i kommunal hemsjukvård är meriterande och vi erbjuder en bredvid gång anpassad till dina behov. Stor vikt kommer fästas vid personliga egenskaper såsom god planeringsförmåga, flexibilitet och förmåga att arbeta både i grupp och självständigt. B-Körkort är ett krav.

Arbetstid/varaktighet
Sommarvikariat

Tillträde
Enligt överenskommelse

Kontaktperson
Ico Mojancevski, chef 0410-733976

Hanna Wiberg, teamledare/leg. sjuksköterska, hanna.wiberg@trelleborg.se

Lina Hansson, teamledare/leg. sjuksköterska, lina.hansson@trelleborg.se

Fackliga kontakter
www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
Ansök senast 2023-03-31 via vårt rekryteringssystem.

Vi rekryterar löpande.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!
Mer info
Område Trelleborg
Yrkesroll Offentlig Förvaltning, Kommunal administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://trelleborg.varbi.com
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (63 dagar kvar)