Hoppa till innehåll
Ansök nu
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Beskrivning
Kultur- & fritidsförvaltningen har hela kommunen som arbetsområde. Tillsammans skapar vi möjlighet till möten för Trelleborgs ungdomar och vuxna med kultur, evenemang, idrott- och sport som gemensam nämnare.

Ungdomsenhetens mål och syfte är bland annat att ge barn och ungdomar möjlighet till en meningsfull och stimulerande fritid på trygga och drogfria mötesplatser.

På kommunens 4 fritidsgårdar möts du av engagerade, kompetenta och trevliga kollegor med olika bakgrund och specialinriktningar som exempelvis, dans, musik, film, IT och teknik. Verksamheten består av öppen fritidsgårdverksamhet. Målgruppen för Trelleborgs fritidsgårdar är barn från 4:e klass upp till och med 17 år.

Arbetsuppgifter
Som fritidsledare på Ungdomsenheten har du en viktig roll där du har möjlighet att bidra till utveckling av enheten samt forma innehållet i den dagliga verksamheten. Tillsammans med övriga kollegor i enheten planerar och genomför du olika arrangemang.

Fritidsgårdarna samarbetar ofta i olika projekt samt med andra enheter på förvaltningen och tar ett gemensamt ansvar för kommunens unga. Det finns också ett väl fungerande samarbete med andra samhällsaktörer som polis, skola, socialtjänst, trygghetsvärdar och föreningar där du förväntas vara en aktiv del.

Arbetet är fördelat på flera fritidsgårdar. På våra gårdar bedrivs traditionsenlig fritidsgårdsverksamhet. Fritidsgården är öppen måndag-lördag.

Arbetstiden är förlagd på eftermiddagar/kvällar och helger. Fältverksamhet förekommer.

Kvalifikationer
Tjänsten kräver fritidsledarutbildning eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi vill att du som söker även har erfarenhet av liknande arbete med barn och ungdomar.

Du ser barn och ungdomars kvaliteter och ser det som är positivt i varje individ. Du är lugn och tålmodig och trivs med att arbeta i en miljö som är varierande och utmanande. Som person är du kreativ, engagerad, lösningsfokuserad och kan entusiasmera andra. Du har lätt för att samarbeta och är handlingskraftig och initiativrik.

B-körkort är ett krav.

I Trelleborgs kommun arbetar vi för mångfald i arbetslivet och de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet
Vikariat, 100%, vid ordinarie personals föräldraledighet t.o.m. 24-04-30

Tillträde
2023-08-14 eller enligt överenskommelse.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Kontakt
Anette Persson, enhetschef, 0410-73 44 36

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2023-06-07 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
07 juni 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare