Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
14 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Trelleborg - en kommun i framkant
Trelleborgs kommun befinner sig på en spännande utvecklingsresa, från traditionell hamnstad till kunskapsintensiv kuststad, kantad av expansiva stadsomvandlingsprojekt och omfattade infrastruktursatsningar. Målet står klart: vi ska bli en av Sveriges mest attraktiva kommuner!

Trelleborg är Sveriges sydligaste kommun med drygt 46 000 invånare. Med en stark och stabil ekonomi växer Trelleborg snabbt, både genom en stadig befolkningsökning och genom stadsomvandling, förtätning och nybyggnation. Trelleborg stoltserar med ett unikt geografiskt läge, fantastisk natur och väl utbyggda kommunikationer som erbjuder invånarna hög livskvalitet och näringslivet goda förutsättningar för utveckling.

Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats där du kan utvecklas och där vi tillsammans bidrar till att uppfylla kommunens uppdrag.

Arbetsplatsen
Digitaliserings- och IT-avdelningen i Trelleborgs kommun består av enheten för systemförvaltning och utveckling, enheten för IT-drift samt enheten Servicedesk. Totalt är vi cirka 30 medarbetare vars uppgift är att bidra till en väl fungerande organisation för våra verksamheters bästa och vi arbetar aktivt för att vara "Bästa möjliga Digitaliserings- och IT-avdelning" varje dag.

Enheten för IT-Drift har idag nio medarbetare varav tre arbetar med kommunens och bolagens infrastruktur. Enheten ansvarar för all IT-infrastruktur och systemdrift inom organisationen, och ser till att upprätthålla driften, öka tillgängligheten och hålla IT-miljön säker. Vill du vara med och designa kommunens framtida nätverk och utveckla våra IT-tjänster är det här tjänsten för dig.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att tillsammans med kollegor hantera IT-driften av kommunens infrastruktur i form av brandväggar, nätverk, kommunikation, och förbindelser till vår IT-miljö. I rollen ingår även att strukturera, planera och genomföra förändringar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning inom IT eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med ITIL och är van att arbeta med förändringar och projekt. Mycket av arbetet på IT-avdelningen är projektorienterat och sker i en mindre sektion där samarbete kommer vara av stor vikt i tjänsten. Du har en känsla för vad som är säkert och vilka krav som kan ställas på tekniska lösningar som installeras i Trelleborgs kommun. Det är meriterande om du har erfarenhet av förvaltning av IT-tjänster.

Vi söker dig med flera års arbetslivserfarenhet inom dessa områden:
  • MicrosoftWindows Servers/Linux
  • Lan, WLAN, och Wireless
  • Aruba & HPE
  • Mikrotik
  • Nätverksdesign & Nätverksarkitektur
  • Routing, Switching och kunskaper inom CLI.
  • DHCP/DNS/Radius/NPS
  • Brandväggar, APN, VPN
Som sökande till IT-Drift kan du behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal. Registerkontroll krävs innan anställning.

Tjänsten kräver att du har B-körkort.

Arbetstid/varaktighet
Heltid

Tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Kontakt
Enhetschef IT-Drift: Filip Fryklund 0410-73 49 86
Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2023-12-11 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!
Trelleborgs kommun, Digitalisering- och IT-avdelningen (DIT), IT-drift logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 dec. 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu
https://trelleborg.varbi.com

Fler jobb från samma arbetsgivare

Trelleborg
Offentlig Förvaltning
Företagslogga
Trelleborg
Hälsa & Sjukvård
Företagslogga

Liknande Jobb

Trelleborg
Organisation & ledning
Företagslogga
Trelleborg
Offentlig Förvaltning
Företagslogga
Trelleborg
Organisation & ledning
Företagslogga