Hoppa till innehåll
Ansök nu
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

TRELLEBORG - EN SKOLKOMMUN ATT RÄKNA MED
Mellan slätten och havet bygger vi kunskap och skapar drömmar.

Arbetsplatsen
Vi söker en idrottslärare.

Tätort Nordväst består av Västervångskolan, Borgen och förskolorna Högalid, Fågelsången och Ajgeldingerska. Området leds av en rektor tillsammans med biträdande rektorer, administrativ chef och kökschef. Vårt mål i rektorsområde tätort Nordväst är att skapa en röd tråd från förskola till skola för elevens bästa utvecklingsmöjlighet.

Västervångskolan är en modern F-9 skola där elever och pedagoger tillsammans varit drivande och delaktiga i att inreda skolan utifrån ett inkluderande perspektiv. Skolan ligger i en expanderande del av Trelleborg och hos oss har ca 900 elever sin arbetsplats.

Borgenär en resursskola som riktar sig till elever som har kommunikations- och samspelssvårigheter inom AST (autismspektrumtillstånd). Verksamheten bedrivs på Västervångskolan i Trelleborg.

I anpassad grundskola/ grundsärskolan på Västervångskolan går elever som i huvudsak läser inriktning ämne. Grundsärskolan är lokalt integrerad på Västervångskolan och är uppdelad i åldersblandade grupper i skolår 4-9.

I vårt rektorsområde sätter vi elevens lärande och arbetsglädje i fokus. Vi har höga förväntningar på våra elever och på varandra.

Du välkomnas av ett glatt gäng med god sammanhållning. Vi hjälper varandra när det behövs och har alltid nära till skratt. Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling och ersättning för friskvård.

Arbetsuppgifter
Som idrottslärare kommer du att undervisa i idrott åk. 7-9 på Västervångskolan och ev ha undervisning i grundskola/särskolan.

Du har fokus på undervisningskvalitet och du måste vara relationell i ditt ledarskap. Du sätter ramar och struktur med både hjärta och hjärna.

Vill du ha ett stimulerande och kul uppdrag ska du söka tjänsten omgående. Vi ser fram emot din ansökan med spänning.

Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi utgår ifrån att du är legitimerad idrottslärare med behörighet att undervisa i åk. 7-9.

Du har en god dialog med elever och vårdnadshavare för att skapa delaktighet och medinflytande.

Arbetstid/varaktighet
Sysselsättningsgrad 80 %

Tidsbegränsad anställning till juni 2024.

Tillträde
Augusti 2023

Kontaktperson
Matilda Hagman, biträdande rektor, 0410-73 33 66

Sveriges Lärare 0410-73 34 12

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag
2023-06-08 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Du som blir erbjuden tjänsten ska uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
08 juni 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare