Hoppa till innehåll

Arbetsledare till Areco

Trivs du i en fysisk roll och är självständig samtidigt som du gillar att samarbete och ansvara för din avdelning. Har du tidigare erfarenhet av arbetsledning och har ett intresse för Areco som företag? Sök tjänsten som arbetsledare till Areco idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Areco.

Om företaget

Areco koncernen består idag av fyra bolag och de söker nu en arbetsledare till deras lager i Trelleborg. Areco Direct har på ett par år gått från två till 14 filialer och i dagsläget finns återförsäljare i södra och mellersta Sverige. Deras målsättning är att täcka stora delar av Sverige inom de närmsta åren.

Areco Direct erbjuder ett brett och komplett produktsortiment inom affärsområdena byggplåt, ventilation, handelsstål och armering. Deras målsättning är att ständigt utveckla sortimentet så att det följer kundernas efterfrågan. Verksamheten riktar sig både inom industrin och den kommersiella sektorn i form av olika återförsäljare, profilörer, hallbyggare och byggvaruhus.

Arbetsuppgifter

I rollen som arbetsledare har du en central roll i att leda och organisera teamet för att säkerställa smidiga arbetsflöden. Ditt ansvar sträcker sig över att effektivt hantera processen för både lossning och lastning av varor. Genom att noggrant registrera varje vara i systemet Pyramid bidrar du till att skapa en strukturerad och effektiv lagerhantering.

Dessutom deltar du aktivt i praktiska uppgifter som är en del av verksamheten. Det inkluderar att klippa och bunta armering för att möta specifika krav och behov. Vid behov tar du även hand om sågning av balkar för att säkerställa att material är i rätt dimensioner och skick. Genom din kompetens och ledarskapsförmåga säkerställer du att alla moment utförs enligt högsta standard och att lagret fungerar effektivt och strukturerat.

* Arbetsleda och schemalägga teamet
* Lossa och lasta varor, inkommande och utgående
* Registrera gods i systemet Pyramid
* Klippa och bunta armering, samt sågning av balkar

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetslivserfarenhet som Arbetsledare/Teamleader
* Meriterande med erfarenhet av metallindustrin / tung industri
* Meriterande med truck & traverskort (om traverskort ej innehas går det att ordna)
* Obehindrad svenska och engelska, både tal och skrift

Du får energi av att leda och motivera andra så att ni tillsammans kan nå gemensamma mål. För dig kommer det naturligt att stötta och motivera dina medarbetare för att komma framåt. Du tänker också proaktivt om hur du kan förbättra effektivitet, förutsättningar och arbetsklimat för både dig själv och dina medarbetare.

Som person är du den som alltid ställer upp och stöttar andra, oavsett om det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte. Du förstår att alla uppgifter är lika viktiga, stora som små, och du lägger mer vikt vid uppgifterna och utförandet än den eventuella status de medför. Du är mån om organisationen och kan sätta din egen agenda åt sidan för att bidra till verksamhetens och dina kollegors framgång.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Trelleborg
Lön: Enligt överenskommelse


Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
16 jan. 2024 (45 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Piteå
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Söderhamn
Transport & Logistik
Företagslogga
Stockholms stad
Administration
Företagslogga

Liknande Jobb

Höör
Industri & Anläggning
Företagslogga
Malmö stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Malmö stad
Industri & Anläggning
Företagslogga