Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Receptionist

Publiceringsdatum
16 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten
Vi söker nu receptionister för arbete vid behov för kunds räkning i Trelleborg. Är du en engagerad och serviceinriktad person som brinner för att skapa en välkomnande miljö? Då har du hittat rätt!

Vi söker dig som är intresserad av att vara företagets ansikte utåt och ansvara för att skapa en positiv och professionell atmosfär. Du kommer att välkomna besökare, hantera telefonsamtal, e-post och posthantering såsom in- och utgående post, paketleverenser och bud mm.

Tjänsten som Receptionist är ett konsultuppdrag med start i slutet av augusti. Arbetstiderna är kontorstid mellan kl. 8-17 med placering i Trelleborg.

Om dig
Vi söker dig som tidigare har arbetat som receptionist eller har någon form av erfarenhet av service eller kundkontakt.

Du har utmärkta kommunikationsfärdigheter, är professionell, artig och välorganiserad samt har organisatoriska färdigheter och förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt.

Du bör ha erfarenhet av administrativt arbete och vara bekväm med att använda tekniska verktyg och program för att underlätta ditt arbete.

Viktigt för tjänsten är:

  • Du är studerande på minst 50%, är pensionär eller har en annan huvudsaklig sysselsättning
  • Du kan arbeta vid behov

Kontaktuppgifter
Har du frågor om rekryteringen vänligen kontakta ansvarig rekryterare:

Liridona Brahimi via liridona.brahimi@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Receptionist, service, administration, Adecco, Malmö, Trelleborg

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 juni 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.