Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen
Kretslopp och vatten är en del av Tekniska serviceförvaltningen. Vi är ett 60-tal anställda som tillsammans arbetar med att säkerställa att kommunens vatten- och avloppsverksamhet fungerar så att våra abonnenter får ett gott dricksvatten och att avloppsvattnet renas innan det når recipienter.Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med och arbeta med drift- och underhåll av Trelleborgs kommuns vatten- och avloppsledningsnät. Som kranbilschaufför arbetar du med olika förekommande arbetsuppgifter såsom vattenläckor, nyanläggningar, återställningar med m.m. Arbetet sker ofta i trafikrummet och inte sällan under tidspress, vilket gör att stresstålighet är en stor fördel.
Du gillar att arbeta under eget ansvar, har förmåga att planera och samordna transporterna i den dagliga driften och vid behov avropa externa transportörer. Du förväntas förstå betydelsen av skötsel och underhåll av tilldelade fordon. Du kan även komma att utföra andra inom avdelningen, förekommande arbetsuppgifter, t.ex. trafiksäkerhetsåtgärder och anläggningsarbete. Arbetet utförs inom hela Trelleborgs kommun.

Kvalifikationer
Du skall ha genomfört Fordons- och Transportprogrammet inriktning Transport alternativt likvärdig utbildning eller erfarenhet.
Du behärskar det svenska språket väl och kan uttrycka dig både i tal och skrift. B- och C-körkort, Yrkeskompetensbevis, Yrkesbevis-fordonsmonterad kran är ett krav. Meriterande är; körkort klass CE, Utbildning inom "Säkerhet på väg", "Traversförare/Säkra lyft", praktisk erfarenhet från rörläggnings-, mark- och/eller anläggningsarbete. Arbetet är rörligt och varierande varför flexibilitet och samarbetsförmåga är ett måste. Du förväntas vidare att driva ditt eget arbete självständigt varför initiativförmåga är en förutsättning. God fysik är en förutsättning för att klara av arbetet.

Arbetstid/varaktighet
100 %, Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Kontaktperson
Roger Andersson, Enhetschef Distribution

0410-73 38 16

http://www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2022-08-18 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!
Mer info
Område Trelleborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Trelleborgs Kommun
Hemsida http://www.trelleborg.se/sv/naringsliv-arbete/jobba-hos-oss/lediga-jobb/
Sista ansökningsdag 18 aug 2022 (10 dagar kvar)