Anläggare elsäkerhet/gatubelysning

Anläggare elsäkerhet/gatubelysning

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen
Drift- och underhållsenheten (DU-enheten) är en trevlig arbetsplats där dina insatser är av stor betydelse för alla som bor och vistas i vår kommun. Enheten består av engagerade medarbetare som alla bidrar till att driva arbetet framåt. Anläggningsgruppen består av en relativt liten arbetsgrupp om 5 medarbetare, där allas roll är lika viktig och vi bryr oss om varandra och vår arbetsmiljö.

Enheten är en egen regi-verksamhet, vilket innebär att vi har ett nära samarbete med våra beställare som finns inom avdelningen. Arbetsplaneringen för anläggningsgruppen sker tillsammans med teamledare, som också arbetar praktiskt ute i fält. Enheten innefattar även två driftsektioner, som i huvudsak arbetar med drift av kommunens offentliga utemiljö.

Arbetsuppgifter
Arbetet inom anläggningsgruppen är ofta omväxlande, vi arbetar både planerat och väldigt flexibelt när det behövs.

Aktuella arbetsuppgifter i den här tjänsten är bl. a. förläggning av elkabel i mark, kopplingsarbeten och felsökning inom gatubelysningsanläggning, anläggningsarbeten förknippade med gatubelysning, arbete i schaktgrop mm.

Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig med gedigen erfarenhet från anläggningsarbeten i offentlig utemiljö, samt goda kunskaper inom elsäkerhet och elarbeten. Vi ser att du har goda kunskaper i att läsa ritningar och ledningskartor.

Du är en mångsidig och självständig praktiker, som kan planera dina arbetsuppgifter på egen hand så väl som i samarbete med kollegor och arbetsledare.

Rollen ger möjlighet till frihet under ansvar, vilket ställer höga krav på så väl självständighet som förmåga att hushålla med din arbetstid och dina resurser. Vi förväntar oss också att du har god förmåga att samarbeta både internt och externt, samt en stark servicekänsla.

Arbetet kräver att du har minst B-körkort och kan hantera manuellt växlad bil. Förmåga att kommunicera på god svenska i så väl tal som skrift är också ett krav.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet eller behörighet av något av nedanstående (ange det gärna i din ansökan):
  • Dokumenterad erfarenhet av anläggningsarbete och stensättning i gatumiljö
  • Dokumenterad utbildning och- /eller erfarenhet inom elarbeten
  • Kunskaper inom ritningar, elschema o dyl.
  • Utbildning i Arbete på väg
  • Utbildning ESA / EBR
  • Körkortsbehörighet C
  • Utbildning för skylift
  • Vana av digitala arbetsverktyg för dokumentation, ärendehantering mm.
Arbetstid/varaktighet
Tillsvidare, 100%

Tillträde
Snarast möjligt, enligt överenskommelse.

Kontakt
Erika Kvist, enhetschef, telefon 0410-73 42 55

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2022-05-29 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanalser och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!