Om jobbet

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.

Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.

Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen
VA avdelningen är en del av Tekniska förvaltningen. Vi är ca 35 medarbetare som tillsammans arbetar med att säkerställa att kommunens vatten- och avloppsverksamhet fungerar så att våra abonnenter får ett gott dricksvatten och att avloppsvattnet renas innan det når recipient.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi en projektledare till som vill leda projekt från idé till färdig byggnation. I arbetet ingår projektledning i alla skeden från utredning, planering, projektering och byggnation. Vi arbetar med att få ett hållbart VA-system för vatten- och avloppsförsörjning samt ett förbättrat ledningssystem som kan möte framtida utmaningar i form av ökad nederbörd och höjda havsnivåer.

Som projektledare kommer du att projektera/projekteringsleda och leda utförandet av olika utbyggnader av den allmänna anläggningen samt underhålls- och modifieringsprojekt inom Trelleborgs kommuns befintliga VA-anläggningar.

Projektledarrollen innebär att ta fram utredningar och kostnadsberäkningar, projektera uppdraget, ta fram förfrågningunderlag och genomföra upphandling samt projektledning under byggfasen. Du kommer att ansvara för tidplan, ekonomi och arbetsmiljöfrågor i dina projekt. Du kommer att samarbeta med förvaltningens alla avdelningar samt med samhällsbyggnadsförvaltningen, konsulter, entreprenörer och myndigheter.

Du arbetar under stort eget ansvar och möjligheterna till personlig utveckling är goda.

Kvalifikationer
Du som söker har minst eftergymnasial utbildning inom väg- och vatten, ekosystemteknik eller motsvarande. Vi tror att du har minst tre års dokumenterad erfarenhet från likvärdigt arbete samt kunskap om framtagande av kalkyler och underlag enligt AMA.

Vidare har du erfarenhet av AutoCad och kunskap om ESRIS Geosecma for ArcGis. Du har även kännedom om gällande branschavtal samt erfarenhet av upphandlingar enligt LOU och LUF.

För att vara framgångsrik i rollen krävs god förmåga att kommunicera i tal och skrift både med lek- och fackmän, samt har god samarbetsförmåga.

B-körkort krävs för tjänsten.

Meriterande för tjänsten är kunskap om hydraulisk modellering i verktyget Mike Urban samt utbildning inom BAS P och BAS U samt Arbete på väg.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar Trelleborgs kommuns värderingar: öppenhet, respekt och ansvar, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande.

Som person uppskattar du att arbeta självständigt och har god samarbetsförmåga. Vidare är du utåtriktad och har förmåga att skapa ett brett kontaktnät. Du ser synergier och är en konstruktiv problemlösare.

Arbetstid/varaktighet
Heltid/tillsvidare

Tillträde
Enligt överenskommelse

Kontakt
Daniel Pålsson Wargren, VA-chef, tfn 0410-73 38 01 alt. Linda Dahlgren, HR-specialist på tfn: 0410-73 41 64.

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
Löpande urval, senast 2017-10-25 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Då vi arbetar med löpande urval och därför är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!
Jobbfakta
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 okt

Om företaget