Sommarvikarier till Lokalvård

Sommarvikarier till Lokalvård

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen
Tekniska serviceförvaltningens Lokalvård i Trelleborgs kommun söker lokalvårdare för timanställning under sommaren.

Arbetsuppgifter
Som lokalvårdare ansvarar du för att våra kunder får städning utförd i enlighet med städinstruktion. Du arbetar både ensam men även i grupp.

Kvalifikationer
Du får gärna ha erfarenhet av lokalvårdsyrket eller annat serviceinriktat arbete. Meriterande är om du har städutbildning.

Det är viktigt att du förstår svenska i tal och skrift och kan kommunicera med kunden på den arbetsplats du kommer arbeta på. Som person är du flexibel och har känsla för service och god kvalitet.

Eftersom vissa enheter finns utanför Trelleborgs centrum såsom i Anderslöv, Skegrie och Smygehamn m.fl. ser vi det som en merit om du har körkort och tillgång till bil.

Arbetstid/varaktighet
Som timanställd sommarvikarie hos oss kan du arbeta olika långa pass per dag och olika mycket per vecka. Omfattningen beror på verksamhetens behov samt ordinarie personals frånvaro.

Vid anställning sker genomgång av lokalvårdens uppdrag och bokning för bredvidgång och introduktion.

Vid erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister uppvisas.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Ansökan
Välkommen att göra din intresseanmälan via länken nedan senast den 30 juni 2022, urval sker löpande:

www.trelleborg.se/sv/naringsliv-arbete/jobba-hos-oss/vikariebanker/

Kontakt
Kontaktperson: Gabriella Bengtsson, 0410-73 43 81

Facklig kontakt: www.trelleborg.se/facket

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!