Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.

Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.

Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen
Smygehem är Trelleborgs största äldreboende och ligger bara ett stenkast från havet. Eftersom alla lokaler ligger i markplan är det bara att öppna en dörr så är man ute i vår fantastiska trädgård. Smygehem består av sju avdelningar där fyra av avdelningarna är för personer med demenshandikapp.

Arbetsuppgifter
Omvårdnads och/eller serviceinsatser till våra hyresgäster på Smygehem. Vi strävar efter att varje dag ska vara värdefull för våra hyresgäster. Därför är vårt fortlöpande kvalitetsarbete mycket viktigt. Du skall kunna driva och entusiasmera kollegerna framåt i vårt ständiga kvalitets och förbättringsarbete. Här på Smygehem arbetar vi med det nya digitala planeringssystemet IntraPhone.

Kvalifikationer
Omvårdnadsutbildning eller annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du kommer att arbeta enligt schema med oregelbundna arbetstider. Du som person ska ha god samarbetsförmåga, sätta våra kunder i högsta fokus samt vara noggrann och flexibel. Du är en kommunikativ person som har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. B-körkort är krav.

Arbetstid/varaktighet
Tillsvidareanställning.

Rullande schema med dag, kväll -och helgtjänstgöring.

Tillträde
den 1 april 2020 eller enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Enhetschef Gabriela Jankulovska 0410-73 47 01

Facklig representant nås via Trelleborg kommuns kundtjänst, tel. 0410-733000

Sista ansökningsdag
2020-02-03 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!