Stödassistenter till LSS barnboende

Stödassistenter till LSS barnboende

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Bli vår nya kollega!

Barn- och ungdomsboendet Klörups backar utökar nu personalstyrkan med två nya stödassistenter. Vi söker dig som är driven och engagerad och som arbetar stöttande och vägledande, skapar lugn och trygghet för brukarna och sätter barnets bästa i det främsta rummet.

Vad kan vi erbjuda?
  • Heltidsmått 34,20 timmar per vecka under ett projekt på ett år. Ordinarie arbetstid är 38,25 timmar per vecka.
  • Bästa kollegorna
  • Ett nära ledarskap
  • Friskvårdsbidrag
  • Utbildning i framkant
Arbetsplats och arbetsuppgifter

Vi är ett boende med plats för fyra brukare, brukarna har varierade behov och önskemål. Insatsen utförs individuellt med brukaren och vårt fokus är god kommunikation, utveckling och lågaffektivt bemötande. Vi är ett vuxet stöd vid exempelvis omsorg/hygien, aktiviteter, matlagning och färdighetsträning för ökad självständighet.

Verksamheten är dynamisk och under utveckling för att kunna tillgodose framtida behov och är förlagd utanför Trelleborgs tätort. Vi arbetar med särskild service för barn och unga enligt LSS 9:8.

Kvalifikationer

Har du gått Barn och fritidsprogrammet med inriktning socialt- eller pedagogiskt arbete alternativt Vård och omsorgsprogrammet med specialisering inom funktionhinder eller annan relevant utbildning inom området?

Har du kunskaper om tydliggörande pedagogik, lågaffektivt bemötande och erfarenhet av att dokumentera? Då är det kanske dig vi söker till vårt team.

Kontaktperson
Mikael Lovén, enhetschef 0410-73 44 68

Fackliga kontakter
www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2022-08-19 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Vi tillämpar urval fortlöpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!
Mer info
Område Trelleborg
Yrkesroll Utbildning, Barnskötare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Trelleborgs Kommun
Hemsida http://www.trelleborg.se/sv/naringsliv-arbete/jobba-hos-oss/lediga-jobb/
Sista ansökningsdag 18 aug 2022 (6 dagar kvar)