Enhetschef Vård och omsorg

Enhetschef Vård och omsorg

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.

Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.

Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen
Trelleborgs kommun är kommunens största arbetsgivare med ca. 3 700 anställda i mer än 400 olika befattningar. Kommunen är också den åttonde största arbetsgivaren i Skåne. I Trelleborgs kommun är Socialförvaltningens verksamhet indelad i fyra avdelningar; Vård och omsorg, LSS (Lagen om särskilt stöd och service för vissa funktionshindrade), Individ- och familjeomsorg och Administrativa avdelningen. Vård och omsorg innefattar särskilt boende och hemvård i Trelleborgs tätort och kringliggande landsbygd samt sjuksköterske-, rehab- och förebyggande enhet. Vi arbetar efter målen att våra kunder ska uppleva trygghet, trivsel och hög kvalitet.

Vår verksamhet vilar på en tydlig värdegrund: Öppenhet, Respekt och Ansvar, vilket avspeglar sig i våra mål och vårt förhållningssätt.

Arbetsuppgifter
Du har ett övergripande ansvar för ekonomi och direkt personalansvar för ett särskilt boende. Du vidareutvecklar och säkerställer kvalitet, effektivitet och tillgänglighet inom denna verksamhet. Du ansvarar för verksamhet, ekonomi, resultat, personal och arbetsmiljö och kommer att vara direkt underställd avdelningschefen inom Vård och omsorg.

Som enhetschef ansvar du för att avdelningen har en professionell, rättssäker, ändamålsenlig och effektiv verksamhet med hög kvalitet. Som enhetschef ingår du i en av ledningsgrupperna för Vård och omsorg.

Kvalifikationer
Vi söker dig med lämplig högskoleutbildning. Du har erfarenhet av ledarskap och chefsrollen som innefattar personal-, arbetsmiljö- och budgetansvar.

Du bör ha fallenhet för att se helhet med en blick för detaljer, ha analytisk förmåga och vara strukturerad och noggrann.

Du tillämpar ett mål- och resultatinriktat arbetssätt och är intresserad av att arbeta med såväl strategiska utvecklingsfrågor som vardaglig problemlösning.

Kännetecknande för dig som person är att du är prestigelös och lyhörd samt att du kan se frågor ur olika perspektiv. Ditt ledarskap präglas av tydlighet och med en god förmåga att kommunicera skapar du en levande dialog kring vision och uppdrag i vilken alla kommer till tals. Du inspirerar dina medarbetare till kreativitet och utveckling. En stark förmåga att fatta beslut är viktigt. Du ska ha mod, ta initiativ och vara lojal mot fattade beslut.

Arbetstid/varaktighet
Heltid/Tillsvidare

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Kenneth Johansson, avdelningschef Äldreomsorgen, tel: 0410-73 34 86, eller

e-post: kenneth.johansson2@trelleborg.se

Facklig kontakt
www.Trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2018-09-30 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!
Mer info
Område Trelleborg
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.trelleborg.se/sv/naringsliv-arbete/jobba-hos-oss/lediga-jobb/
Sista ansökningsdag 30 sept (10 dagar kvar)