Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.

Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.

Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen
Väster Hemvård är ett av sju hemvårdsområde i kommunen. Vi utgår ifrån grupplokal på Gutenbergsgatan 2. Vårt område är västra delarna av Trelleborg och landsbygden väster om Trelleborg. Vi arbetar efter målen att vårdtagaren ska uppleva trygghet, trivsel och hög kvalitet i sitt liv och boende. Det är viktigt för oss att vårdtagaren upplever att de kan påverka den hjälp de får och är i behov av.
Att i största möjliga mån gynna ett samarbete i planeringen tillsammans med både vårdtagare och deras anhöriga är av stor betydelse.

Öppenhet, respekt och ansvar är gemensamma värderingar i arbetsgruppen.

Arbetsuppgifter
Att utföra biståndsbeslutade samt delegerade arbetsuppgifter i ordinärt boende. Hjälpa och stötta vårdtagare i det egna hemmet. Att tillsammans med vårdtagaren planera hur den beviljade hjälpen skall utföras, ge en god service i hemmet samt möjliggöra för personer med hjälpbehov att få bo kvar hemma med upplevd trygghet och kvalitet.

Kvalifikationer
Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande. Du ska både kunna arbeta självständigt och samtidigt vara en god samarbetspartner i arbetsgruppen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.

Arbetstid/varaktighet
Tillsvidare. Heltid/Deltid

Arbetstid förlagd dagtid och kvällstid, vardagar och helger enligt nuvarande schema.

Tillträde
2019-03-01 eller enligt överenskommelse

Kontaktperson
Marie Becker, enhetschef, 0410-73 33 92

Fackliga kontakter
www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2019-02-04 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!