Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.

Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.

Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen
Vi är ett vård- och omsorgsboende beläget i Anderslöv. Vi har även allmän uteplats som används flitigt under sommaren. Vi arbetar efter målen att våra kunder ska uppleva trygghet, trivsel och hög kvalitet, detta utifrån hyresgästens självbestämmande och önskemål.

Arbetsuppgifter
Omvårdnads- och serviceinsatser till våra hyresgäster. Rollen som undersköterska innebär att du får arbeta med något av det bästa och mest berikande som finns - att göra vardagen meningsfull för våra hyresgäster. Att vara professionell handlar lika mycket om gott bemötande och förståelse för andra människors behov och känslor som att arbeta med omsorgsuppgifter och service. Arbetet som undersköterska är ett givande yrke som ger mycket tillbaka.

Du kommer även att utföra vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering från sjuksköterska och rehabpersonal. Som anställd hos oss är du basen för den kvalitet och utveckling som kännetecknar vården och omsorgen av de äldre i Trelleborgs kommun. Vår gemensamma värdegrund är Öppenhet, Respekt och Ansvar.

Arbetet planeras, dokumenteras och följs noggrant upp, som undersköterska är det därför mycket viktigt att du dokumenterar väl i verksamhetssystemet Procapita.

Arbetstiden är förlagd på vardagar, kvällar och helger.

Kvalifikationer
Omvårdnadsutbildning eller andra lämpliga kvalifikationer för att arbeta inom äldreomsorgen. Du ska ha god datorvana och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Vi sätter stort värde på personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga, ansvarsfull, pålitlig, empatisk, engagemang och lugn samt givetvis ett engagemang för äldre personer. Vi förväntar oss att du är bra på att bygga relationer och att skapa kontakt. Vi arbetar med en god dialog med anhöriga. Du förväntas samarbeta med andra yrkesgrupper som sjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster och andra externa samarbetspartners. Du är serviceinriktad och intresserad av att stärka den friska och hälsosamma delen av livet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Körkort och tillgång till bil är ett krav då allmänna kommunikationsmedel är begränsade.

Arbetstid/varaktighet
Visstidsanställning

Tillträde
2020-03-01 eller tidigare

Kontaktperson
Svetlana Jovanovska, enhetschef 0708-81 73 14

Fackliga kontakter
www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
Urval sker löpande och sista ansökningsdag är 2020-01-31 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!