Undersköterska projekt utan delade turer

Undersköterska projekt utan delade turer

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen
Smygehem har totalt 6 avdelningar och består av 2 enheter, Smygehem Öst och Smygehem Väst. Aktuella tjänster är på Smygehem Öst. Boendet har ett plan och med en stor härlig trädgård där vi njuter av årets alla årstider. Vi har stora gemensamhetslokaler där vi har aktiviteter tillsammans samtliga avdelningar. Totalt har Smygehem 52 lägenheter. Vi arbetar efter målen att våra hyresgäster ska uppleva trygghet, trivsel och hög kvalitet, detta utifrån hyresgästens självbestämmande och önskemål.

Smygehem har under perioden 2022-03-01 - 2023-02-28 införa ett projekt "Schema utan delade turer". Vi behöver nu personal från 2022-09-01 för att kunna slutföra detta projekt.

Vi behöver både dig som vill ha ett vikariat 100 % men även dig som endast vill arbeta helg, cirka 30 , du är kanske föräldraledig, studerar eller annat som gör att denna anställning passar dig.

Arbetsuppgifter
Omvårdnads- och serviceinsatser till våra hyresgäster på Smygehem. Rollen som undersköterska innebär att du får arbeta med något av det bästa och mest berikande som finns - att göra vardagen meningsfull för våra hyresgäster. Att vara professionell handlar lika mycket om gott bemötande och förståelse för andra människors behov och känslor som att arbeta med omsorgsuppgifter och service. Arbetet som undersköterska är ett givande yrke som ger mycket tillbaka.

Du kommer även att utföra vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering från sjuksköterska och rehabpersonal. Som anställd hos oss är du basen för den kvalitet och utveckling som kännetecknar vården och omsorgen av de äldre i Trelleborgs kommun. Vår gemensamma värdegrund är Öppenhet, Respekt och Ansvar.

Arbetet planeras, dokumenteras och följs noggrant upp, som undersköterska är det därför mycket viktigt att du dokumenterar väl i vårt verksamhetssystem.

Arbetstiden är förlagd på vardagar, kvällar och helger för vikariatet samt för de sk helgtjänsterna fredag - söndag.

Kvalifikationer
Omvårdnadsutbildning eller andra lämpliga kvalifikationer för att arbeta inom äldreomsorgen. Utbildning och/eller erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom är meriterande. Du ska ha god datorvana och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Vi ser gärna att du har en god samarbetsförmåga, ett stort engagemang för äldre personer, att du är ansvarsfull, pålitlig och kan hålla dig lugn i stressiga situationer. Som kollega ser du möjligheter och inte hinder, du är bra på att bygga relationer och skapa nya kontakter. För oss är det viktigt med an god dialog med anhöriga och detta är något vi tillsammans arbetar mycket med. Du förväntas samarbeta med andra yrkesgrupper som sjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster och andra externa samarbetspartners. Du är serviceinriktad och intresserad av att stärka den friska och hälsosamma delen av livet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Smygehem ligger i Smygehamn och allmänna kommunikationsmedel är begränsade du behöver därför körkort och tillgång till bil eller annat fortskaffningsmedel.

Sysselsättningsgrad 30 - 100 %

Arbetsgivaren kommer begära utdrag från belastningsregistret.

Kontaktperson
Anki Lindeberg, enhetschef 0410-73 47 01

Fackliga kontakter
www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2022-08-13 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Urval kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!