Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.

Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.

Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen
Hälsohuset är kommunens nya och moderna vård- och omsorgsboende. Här kommer 36 hyresgäster med varierande omvårdnadsbehov att flytta in. Vi finns på ett härligt läge med närhet till park och stadsmiljö. Våra lokaler är ljusa och fräscha med härliga stora inglasade balkonger och en uteplats med Sinnenas trädgård på baksidan av huset.

I huset finns även 36 platser för korttid- och växelvård samt två avdelningar med dagverksamhet för personer med demenssjukdom.

Arbetsuppgifter
Som undersköterska på boende hjälper du hyresgästen med alla förekommande omvårdnadsinsatser, serviceinsatser samt delegerade HSL-insatser. Du är våra hyresgästers händer och fötter när det behövs. Hyresgästens självbestämmande är vår ledstjärna i verksamheten.

Vi söker personal till dagtjänstgöring.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller med likvärdig kompetens. Du ska ha bred erfarenhet av att jobba på äldreboende. Du behöver vara lösningsfokuserad och ha förståelse för vad det innebär att starta upp en verksamhet från noll. Du ska känna dig trygg med att dokumentera i dokumentationssystem. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket såväl muntligt som skriftligt.
Erfarenhet av demensvård är meriterande.
Vi vill att du är engagerad, positiv och har ett bra bemötande.

Arbetstid/varaktighet
Tillsvidareanställning.

Arbetstid är enligt schema dagtid, kvällstid och helger.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Ann-Sofie Jangmark 0410-73 49 03, 0734-42 25 90

Fackliga kontakter
www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2020-01-22 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!
Mer info