Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.

Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.

Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen
Arbete i hemvård i lugn miljö på landsbygd. Du arbetar i en mindre hemtjänstgrupp i Anderslöv. Du har i ditt arbete tillgång till bil då området är stort. Finns även cyklar att tillgå för området inne i byn.

Arbetsuppgifter
Att utföra biståndsbeslutade insatser i ordinärt boende såsom omvårdnad, social samvaro, promenader, ledsagning och avlösarservice i det egna hemmet. Förekommer städ i mindre utsträckning. Hälso och sjukvårdsinsatser utförs under delegation.

Kvalifikationer
Du har omvårdnadsutbildning eller har andra lämpliga kvalifikationer. Körkort erfordras. Erfarenhet av arbete i hemvården är meriterande. Vi söker en självständig person.

Arbetstid/varaktighet
Två Visstidsanställningar t o m 20-03-31.

Heltid/Deltid. Tillträde 2002-02-01 Kvällspatrull

Kontaktperson
Susanne Palmqvist, enhetschef 0410-73 41 41

Facklig kontakt
www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2020-01-26 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!