Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.

Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.

Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen
Hemvården Anderslöv utgår från Gröningen och sträcker sig med kringliggande landsbygd. Vi arbetar efter målet att våra kunder skall uppleva trygghet, trivsel och hög kvalité i sitt liv och boende. Det är viktigt för oss att kunden känner sig delaktig i utformningen av den hjälp de får av oss och är i behov av.

Att i största möjliga mån gynna ett samarbete i planeringen tillsammans med både kund och deras anhöriga är av stor betydelse.

Öppenhet, Respekt och Ansvar är gemensamma värderingar i arbetsgruppen.

Självständigt Liv Vår Drivkraft!

Arbetsuppgifter
Du är en av Teamledare/Planerare. Varje Teamledare har ansvar för en områdesgrupp. Du har ett ledaransvar för personalen där du skall leda och fördela arbetet inom gruppen. Du håller i gruppmöte samt kan komma att hålla i APT en gång var 4:e vecka. Teamträffar med SSK, Arbetsterapeut och Fysioterapeut var 14:e dag. Som Teamledare kommer du också hantera lönehanteringen i vårt lönesystem Heroma. Du ansvarar för planeringen av vikariehanteringen vid sjukdom, semester eller annan ledighet.

I arbetet ingår att du tillsammans med dina kollegor i gruppen ansvarar för att aktivt arbeta med att utveckla samarbetet i verksamheten.

Planerare har ansvar för vårt planeringssystem Intraphone och vårt dokumentationssystem Procapita. Du skall planera in kundinsatser och vara uppdaterad med Mina Planer. Du ska ha regelbunden kontakt med myndighetsenheten och rehab. I din roll följer du regelbundet upp det dagliga arbete och har ett samarbete med teamledarna.

Kvalifikationer
Du är utbildad undersköterska. Du är naturlig ledare som har förmågan att engagera och motivera dina medarbetare. Du har en positiv inställning till samarbete, trivs när tempot varierar och vågar ta dig an ständiga förändringar.

Du har en stark inre drivkraft med mål på samarbete, service och kvalitét. Du har lätt för att ta dig an nya arbetssätt och kan samtidigt förmedla vidare till kollegorna i verksamheten.

Du är en kommunikativ person och kan uttrycka dig i tal och skrift.

Du har goda kunskaper i data.

Tjänsten kommer att vara fördelat ca 50-50% av din sysselsättningsgrad, övrig tid ingår du i arbetsgruppen.

Erfarenhet från arbete inom äldreomsorgen är meriterande.

B-körkort är ett krav.

Arbetstid/varaktighet
Tillsvidareanställning

Tillträde
180901 eller enligt överenskommelse

Kontakt
Susanne Palmqvist, Enhetschef

För information: 0410-734141

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2018-07-22 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!
Mer info