Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.

Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.

Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen
Upphandlingsavdelningen ansvarar för både kommunövergripande och förvaltningsspecifika upphandlingar avseende varor, tjänster och entreprenader. Med utgångspunkt i verksamheternas mål och uppdrag är vår viktigaste uppgift, att erbjuda kvalitativa upphandlingslösningar som är kostnadseffektiva även på lång sikt.

På avdelningen är vi fem engagerade upphandlare och en upphandlingschef, som tillsammans årligen genomför cirka 85 upphandlingar för sammantaget runt 400-500 miljoner kronor. Just nu befinner vi oss i ett intensivt utvecklingsarbete mot strategisk upphandling. Vi söker dig som vill vara med oss och driva denna process framåt.

Arbetsuppgifter
Som upphandlare kommer du att planera och genomföra kvalificerat inköpsarbete där du bland annat ansvarar för framtagande av olika behovs- och marknadsanalyser, affärsupplägg samt handläggning.

Upphandlingsarbetet innebär allt från att hitta innovativa lösningar som skapar utveckling och kvalité för verksamheterna, till enklare rutinmässiga ärenden. Du kommer att utföra upphandlingsarbete både självständigt och tillsammans med övriga upphandlare.

I arbetsuppgifterna ingår även att ge kvalificerad rådgivning, att utföra utredningar, hålla i utbildningar samt hantera kommunens kommersiella avtal. På avdelningen strävar vi ständigt efter att tillsammans hitta bättre vägar för att nå våra prioriterade mål.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi, teknik, juridik, upphandling, eller motsvarande erfarenhet/utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.Du ska ha minst 1 års erfarenhet av inköpsarbete, gärna strategiskt från privat eller offentlig verksamhet. Arbetet förutsätter goda färdigheter i att förhandla samt ett stort intresse för framgångsrika affärer och resultat.

Som person är du flexibel, serviceinriktad och ansvarsfull samt har ett uppriktigt intresse för inköps- och upphandlingsarbete. Du är en lagspelare som delar med dig av tidigare erfarenheter och bidrar till en innovativ miljö och avdelningens utveckling.

Du förväntas vidareutbilda dig både internt och externt inom inköps- och upphandlingsområdet. Tjänsten kräver god kommunikativ förmåga i både tal och skrift.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet
100% tillsvidareanställning

Tillträde
Snarast, eller enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Kristian Silverberg, upphandlingschef. Telefon: 0410-73 44 61

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2018-11-25 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!
Mer info