Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.

Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.

Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Strategisk Upphandlare

Trelleborgs Kommun, Kommunledningsförvaltningen, Kvalitets- och Resursutvecklingsavdelningen, Upphandlingsenheten.

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, Respekt och Ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker att det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen
Upphandlingsenheten ansvarar för både kommunövergripande och förvaltningsspecifika upphandlingar avseende varor, tjänster och entreprenader. Med utgångspunkt i kommunens, verksamheternas mål och uppdrag är vår viktigaste uppgift att erbjuda kvalitativa upphandlingslösningar som är kostnadseffektiva på lång sikt.

På enheten är vi 6 engagerade medarbetare, som tillsammans årligen genomför ca 85 upphandlingar för sammanlagt 400 - 500 miljoner kronor.

Just nu befinner vi oss i ett intensivt utvecklingsarbete mot strategisk upphandling och kategoristyrning.

Vi söker dig som vill vara en i vårt motiverade team och bidra till vår resa framåt.

Arbetsuppgifter
Som strategisk upphandlare kommer du att planera och genomföra kvalificerat upphandlingsarbete där du b l a har ansvar för framtagande av olika behovs- och marknadsanalyser, affärsupplägg samt genomförande av upphandling.

Upphandlingsarbetet innebär allt från att hitta innovativa lösningar som skapar utveckling och kvalitet för verksamheterna, till enklare rutinmässiga ärenden. Du kommer utföra upphandlingsarbete både självständigt och tillsammans med övriga upphandlare.

I arbetsuppgifterna ingår även att ge kvalificerad rådgivning, att utföra utredningar, hålla i utbildningar samt hantera kommunens kommersiella avtal. På enheten strävar vi ständigt efter att tillsammans hitta bättre vägar för att nå våra prioriterade mål.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har universitets- och/eller högskoleutbildning inom ekonomi, teknik, juridik eller har motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig ex. YH-utbildning i Offentlig upphandling. Du skall ha minst 1 års erfarenhet, gärna mer, av strategiskt upphandlingsarbete från privat eller offentlig verksamhet. Arbetet förutsätter goda färdigheter i att förhandla samt ett stort intresse för framgångsrika affärer och resultat.

Som person är du flexibel, serviceinriktad och ansvarstagande och har ett uppriktigt intresse för upphandlingsarbete. Du är en lagspelare som delar med dig av tidigare erfarenheter och bidrar till en innovativ miljö och enhetens utveckling.

Du förväntas vidareutbilda dig både internt och externt inom upphandlingsområdet.

Tjänsten kräver en mycket god kommunikativ förmåga i både tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet
100% tillsvidareanställning

Tillträde
Snarast, eller enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Kristian Silverberg, upphandlingschef. Telefon: 0410-73 44 61

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2019-12-01 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!
Mer info
Område Trelleborg
Yrkesroll Juridik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.trelleborg.se/sv/naringsliv-arbete/jobba-hos-oss/lediga-jobb/
Sista ansökningsdag 1 dec 2019 (13 dagar kvar)