Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.

Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.

Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen
Måltidsservice är kommunens kostorganisation och här arbetar 115 medarbetare. Vill du arbeta som ledare för en måltidsverksamhet där fokus ligger på kvalitet, utveckling och glädje både för gäster och medarbetare? Du erbjuds en stimulerande arbetsplats där vi tillsammans arbetar för att uppfylla vårt övergripande uppdrag- servera goda näringsrika och varierade måltider i förskola, skola och äldreomsorg.

Måltidsverksamheten är organiserad i 3 områden med enhetschefer, dietist, kökschefer, kockar och ekonomibiträden. Vi har 45 kök varav 30 är tillagningskök och 15 mottagningskök, på förskola, skola och äldreboende.

På Serviceförvaltningen ingår även fastighetsavdelning, IT-avdelning, lokalvårdsavdelning, upphandlingsavdelning och administrativ avdelning.

Arbetsuppgifter
Som chef ansvarar du för ett måltidsområde. I arbetet som enhetschef ingår ekonomi, personal, arbetsmiljö och verksamhetsansvaret för den dagliga driften inom Måltidsservice. Som enhetschef ansvarar du även för kundrelationer och att arbetet bedrivs i enighet med beställningarna. Din förmåga att samordna och utveckla vårt arbetssätt tillsammans med dina kollegor är avgörande för att skapa en framgångsrik verksamhet.

Genom ditt goda ledarskap förväntas du skapa goda förutsättningar för dina medarbetare att kunna utvecklas och prestera under goda förutsättningar. Du ansvarar för att verksamheten leds mot uppsatta mål i nära samarbete med medarbetare, kunder och närmaste chef.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är drivande och kommunikativ ledare med förmåga att motivera dina medarbetare. Din lyhördhet och ditt engagemang visar sig i ditt ledarskap då du är både kommunikativ och flexibel. Du drivs av att både utveckla dig själv och verksamheten samt uppskattar samarbete och nytänkande. Du värdesätter hög kvalitet och kundnöjdhet. Du har naturligtvis även ett gediget intresse för mat och service.

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning, med inriktning restaurang, storkök, kostekonom alternativt annan högskoleutbildning eller med flera års chefserfarenhet inom branschen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap inom kostverksamhet/måltidsproduktion med ansvar för livsmedelssäkerhet, personal, och ekonomi.

I rollen som enhetschef är det av stor vikt att du har öppet förhållningssätt och uppskattar och trivs i ett nära samarbete med dina kollegor, där vi tar hjälp och stödjer varandra i det dagliga arbetet. Med anledning av detta kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet
Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse

Kontakt
Marie Holst Nilsson tfn 0410-73 33 91, 0724- 42 25 50

Liridon Kaludra tfn 0410-73 31 57, 0708- 81 71 57

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2018-09-27 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!