Elevkoordinator, Liljeskolan f-3

Elevkoordinator, Liljeskolan f-3

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

TRELLEBORG - EN SKOLKOMMUN ATT RÄKNA MED
Mellan slätten och havet bygger vi kunskap och skapar drömmar.

Arbetsplatsen
Rektorsområde Tätort Centrum består av Liljeskolan F-9 och Granlunda förskola. Området leds av en rektor tillsammans med 4 biträdande rektorer och en administrativ chef utifrån ett 1-16 års perspektiv. Vårt mål i rektorsområde Tätort Centrum är att skapa en röd tråd från förskola till skola för elevens bästa utvecklingsmöjlighet.

Vi söker nu en elevkoordinator till årskurs f-3 med fokus på trygghet, rastvärdskap, konflikthantering och relationsskapande.

Liljeskolan är en skola med ca 1050 elever uppdelade på tre fysiska enheter F-3, 4-6 och 7-9. Med närheten till centrum har man möjlighet att nå allt staden har att erbjuda med promenadavstånd.

Du välkomnas av ett glatt gäng med bred kompetens, god sammanhållning, stort engagemang och hög teamkänsla. Vi hjälper varandra när det behövs och har alltid nära till skratt.

Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling och ersättning för friskvård.

Skolan ligger centralt med goda pendlingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter
Vi söker en person som brinner för en god värdegrund och som kan ingripa och åtgärda akuta situationer på skolan samt utreda, dokumentera, sammanställa, analysera, främja och förebygga i överensstämmelse med Skollagen. Vi ser därför att du har någon erfarenhet av utredning och dokumentation och har en god förmåga att bygga bärande relationer med elever, vårdnadshavare och internt. Det förebyggande och främjande arbetet ligger som en naturlig del i arbetssättet där även arbete med ökad närvaro finns med.

I samarbete med enheternas kuratorer ansvarar du för främjande, förebyggande och utredningar gällande kränkande behandling samt är en länk mellan elev, vårdnadshavare och mentor. Du har detta uppdrag för årskurs f-3 och har samtidigt beredskap för att med mycket kort varsel täcka upp vid sedvanliga arbetsuppgifter i hela grundskolan. Erfarenhet av liknande arbete är starkt meriterande.

Kvalifikationer
Du har erfarenhet av att jobba med barn i behov av särskilt stöd och brinner för att ge barn och elever förutsättningar för att utvecklas och lyckas. Du har erfarenhet av utredning och dokumentation och har en god förmåga att bygga bärande relationer med elever, vårdnadshavare och internt. Du har utbildning som arbetsgivaren bedömer vara relevant för uppdraget.

Som person är du utvecklingsinriktad och har god kommunikativ förmåga samt förmåga att se helheter. Du trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Du är en kreativ medarbetare som kan erbjuda eleverna goda lärandemiljöer och har ett gott bemötande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vill du precis som vi vara med och göra skillnad, så är du den vi letar efter!

Arbetstid/varaktighet
Tillsvidare
100%

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Jenny Amundsen, biträdande rektor 0410-73 43 97

http://www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2022-10-14 via vårt rekryteringssystem, ej via e-post eller brev. Vi tillämpar löpande urval så vi ser gärna att du skickar din ansökan snarast.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!
Mer info
Område Trelleborg
Yrkesroll Administration, Koordinator, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://trelleborg.varbi.com
Sista ansökningsdag 14 okt 2022 (10 dagar kvar)